Tweedehands pc kopen

Wanneer u een tweedehands pc wilt kopen wilt u wel wat te kiezen hebben. U wilt niet moeten kiezen uit een paar exemplaren die hun beste tijd wel gehad hebben. En bovenal wilt u er niet te veel voor hoeven betalen. Daarom gaat u uw tweedehands pc kopen bij Mr-at. Wij hebben jarenlange ervaring met tweedehands en refurbished pc’s. Dit zijn pc’s met opgeknapte onderdelen, waardoor zij een tweede leven krijgen. Op deze manier kunnen wij u voor een zacht prijsje een tweedehands pc aanbieden.

Een tweedehands pc kopen van uitmuntende kwaliteit

Wij hebben pc’s van verschillende merken, maar wat zij allemaal gemeen hebben, is dat ze een uitmuntende kwaliteit hebben. De tweedehands pc’s worden namelijk uitvoerig gecontroleerd op diverse punten, voordat zij opnieuw te koop worden aangeboden. Zo checken wij de snelheid van de processor en ook checken wij de tweedehands pc waar u geïnteresseerd in bent op eventuele virussen. U wilt natuurlijk wel op een veilige manier kunnen werken op uw nieuwe pc.

Vakkundige reparatie

Blijkt bij de controle van een tweedehands pc dat er een reparatie nodig is? Dan voeren wij deze natuurlijk direct uit. Onze vakkundig personeel lost al deze problemen graag op. Op deze manier werkt uw tweedehands pc of laptop gegarandeerd net zoals een nieuw model.

Stel uw vragen

Heeft u vragen over het kopen van een tweedehands pc? Dat kunnen wij ons voorstellen. U wilt er toch zeker van zijn dat uw pc goede prestaties levert. Daarom beantwoorden wij uw vragen graag als u belt naar 015-3621430.

Voordelen van mr-at:

Altijd supernetjes en onbeschadigd
Uitsluitend kwaliteit A-merken
Sinds 1998 uw specialist
3 of 12 maanden garantie
Uit voorraad leverbaar
UPS Bezorgservice
Controle door een expert
Veilige online betaling
Constant vernieuwend assortiment
Volgende werkdag bezorgd
14 dagen niet goed geld terug