Tweedehands notebook kopen

Heeft u voor uw werk een nieuwe notebook nodig, maar laten uw financiële middelen dit momenteel niet toe? Denk er dan eens aan om een tweedehands notebook te kopen. U wilt dan natuurlijk wel dat deze notebook goede prestaties levert. Kies daarom voor een tweedehands notebook van Mr-at. Al onze pc’s, laptops en notebooks worden uitvoerig gecontroleerd voordat zij verkocht mogen worden. Hierdoor weet u zeker dat uw tweedehands notebook die u gaat kopen perfect werkt en dat deze prestaties levert alsof het een nieuwe is.

Van welk merk wilt u een tweedehands notebook kopen?

Als specialist in tweedehands notebooks heeft u bij ons de keuze uit veel verschillende tweedehands notebooks. U hoeft niet te kiezen uit een aanbod van tweedehands notebooks dat nog over is, maar heeft zelfs de keuze uit diverse A-merken als HP en Dell. Er is altijd ruim voldoende keuze, al passen wij ons aanbod wel regelmatig aan. Daardoor kunt u zelfs na de aanschaf van een tweedehands notebook werken op een laptop van een voor u vertrouwd merk. Zo werkt u na de aanschaf van een andere tweedehands notebook eenvoudig weer verder, zonder dat u nog moet wennen aan de andere laptop.

Persoonlijk advies

Wij begrijpen het als u bij het kopen van een tweedehands notebook wel wat advies kunt gebruiken. U heeft wellicht vragen over de prestaties van zo’n notebook. Wij garanderen u echter dat een tweedehands notebook dezelfde prestaties levert als een nieuw exemplaar dat net uit de fabriek komt. Heeft u toch nog vragen? Bel dan 015-3621430.

Voordelen van mr-at:

Altijd supernetjes en onbeschadigd
Uitsluitend kwaliteit A-merken
Sinds 1998 uw specialist
3 of 12 maanden garantie
Uit voorraad leverbaar
UPS Bezorgservice
Controle door een expert
Veilige online betaling
Constant vernieuwend assortiment
Volgende werkdag bezorgd
14 dagen niet goed geld terug