Tweedehands iPad

Ben je op zoek naar een goede tweedehands iPad? Bekijk dan ons assortiment tweedehands iPads. Want zelfs al heb je al een laptop en/of een desktopcomputer, een iPad is onmisbaar. Dat blijkt wel uit de enorme verkoopcijfers van tablets (en iPads in het bijzonder). Apple verkoopt niet voor niets per jaar ca. 20 miljoen iPads.BEKIJK ALLE REFURBISHED iPADS

Wat is een refurbished iPad?

Een refurbished iPad is zoveel meer dan tweedehands iPad. De voordelen van een refurbished tablet boven een tweedehands tablet zijn:

 • De tablet is grondig schoongemaakt door een van onze 40 IT specialisten.
 • De iPad is helemaal getest. Als er iets kapot is, wordt het gerepareerd of vervangen.
 • We testen ook de batterij. Als deze minder dan 80% is, wordt hij vervangen door een nieuwe batterij.
 • Je krijgt 12 maanden garantie op je aankoop.
 • Je krijgt 14 dagen zichttermijn. Wil je toch liever je aankoop retourneren, dan kan dat zonder dat we moeilijke vragen stellen en krijg je je geld terug.
 • We bepalen de gradatie van de iPad. Grade A+ betekent dat de tweedehands iPad er als nieuw uitziet. Grade A is zo goed als nieuw met lichte gebruikssporen. Grade B is de laagste gradatie en betekent dat de tablet krassen en deuken kan hebben. Los van de gradatie werkt elke tweedehands iPad optimaal.

 

Voordelen tweedehands iPad

Een tweedehands iPad heeft de volgende voordelen:

 • Hoge beeldkwaliteit – de meeste tablets hebben een mooi groot scherm, met een goede beeldkwaliteit. Dit maakt een tweedehands iPad uitermate geschikt voor het kijken van films op bijvoorbeeld Netflix.
 • Always on – omdat een iPad met een simpele druk op een knop binnen enkele seconden aan is, is het een onmisbaar apparaat om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Maar er kunnen ook snel en makkelijk spelletjes op worden gespeeld.
 • Draagbaar – Een iPad mini weegt ca. 300 gram en een “gewone” iPad weegt minder dan 500 gram. Dat is veel lichter dan een laptop, die meestal rond 1,5 kg weegt. Dat maakt een tablet uitermate geschikt voor onderweg en op reis.
 • Multifunctioneel – Met een tweedehands iPad kun je veel taken uitvoeren, denk aan:
  1. E-mails controleren
  2. Internetten
  3. Social Media bijhouden
  4. Facetimen
  5. Je administratie
  6. Werken met spreadsheets en documenten. Je kunt ook printen vanaf je iPad
  7. Spelletjes spelen
  8. Films kijken op Netflix
  9. Muziek luisteren op Spotify of YouTube Music


Interesse in een tweedehands iPad?

Heb je interesse in een tweedehands iPad van Mr At? Kijk dan snel op onze webshop. Of neem contact op met onze klantenservice, via 079 762 0460 of info@mr-at.nl

Bekijk ook eens

Refurbished MacBook kopen
Refurbished iMac kopen
Refurbished tablet kopen

Back to Top