Tweedehands beeldscherm

Wil je een tweedehands beeldscherm kopen? Dan kun je op Marktplaats iets uitzoeken. Maar hoe weet je dan dat je geen kat in de zak koopt? Je krijgt op een tweedehands beeldscherm op Marktplaats geen garantie, dus als er iets mis mee is, dan heb je een probleem. Overweeg daarom eens een refurbished beeldscherm. Dat is een tweedehands beeldscherm, maar dan van hoge kwaliteit en inclusief garantie.


BEKIJK ALLE GEBRUIKTE MONITOREN

Wat is een refurbished beeldscherm?

Een refurbished beeldscherm is een tweedehands beeldscherm dat aan onze strenge eisen voldoet. Het beeldscherm wordt door een van onze 40 IT specialisten van binnen en van buiten grondig schoongemaakt. Ook wordt gekeken of alles werkt. Is er een onderdeel dat niet werkt, dan wordt het gerepareerd of vervangen. Je krijgt altijd een testrapport waarin staat wat er aan je beeldscherm is gedaan.

Milieuvriendelijk

Een tweedehands beeldscherm kopen is ook nog eens milieuvriendelijk. Er hoeft voor jou namelijk geen nieuw beeldscherm te worden geproduceerd. Dat scheelt enkele honderden kilo’s CO2 uitstoot, waardevolle mineralen en een veel water. Dus: een tweedehands beeldscherm = een milieuvriendelijk beeldscherm.

Garantie en bedenktijd

Zoals gezegd, bieden wij garantie op al onze producten. Op je tweedehands beeldscherm krijg je 12 maanden garantie. En komt het beeldscherm bij je thuis aan, en ben je om wat voor reden niet tevreden met je aankoop? Dan kun je het binnen 14 dagen terugsturen. Je krijgt dan je geld terug, zonder moeilijke vragen.

Interesse in een tweedehands beeldscherm?

Heb je interesse in een tweedehands beeldscherm? Kijk dan eens in onze webshop. Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch op 079 762 0460 of per e-mail: info@mr-at.nl.

Bekijk ook eens

Gebruikte pc kopen
Goedkoop beeldscherm
Goedkope monitor
Back to Top