Refurbished tablet kopen

Een refurbished tablet is vooral makkelijk in het gebruik. Je pakt hem sneller dan een laptop en het besturingsprogramma is gebruiksvriendelijk. Ook voor mensen die op reis willen mailen, internetten of video’s bekijken, is een tablet handig. Bepaal zelf of u alleen WiFi wilt of ook internet via een 4G verbinding en hoeveel geheugen voor u belangrijk is.

Veel consumenten zijn het er over eens, de beste tablets zijn gemaakt door Apple! Hun iPads zijn makkelijk in gebruik en robuust. Bent u van plan een refurbished iPad te kopen? Bekijk dan eens het ruime assortiment in de webshop van Mr-At. Al sinds de introductie van de iPad leveren wij refurbished iPads van hoge kwaliteit. Weet u al welke iPad u wilt, kijk dan snel in onze webshop. En als u meer informatie wilt, neem dan contact op voor de mogelijkheden. Dat kan via 079-7620460 of info@mr-at.nl.

Een refurbished tablet kopen is een goed idee!

Overweegt u om een mooie refurbished iPad van Apple in onze webshop te kopen? Dat is altijd een goed idee! Een refurbished MacBook kopen biedt namelijk veel voordelen, zoals:

  • Het is goed voor het milieu. Het produceren van 1 laptop kost enkele honderden KG’s CO2. Dat bespaart u door te kiezen voor een milieuvriendelijke refurbished Apple iPad.
  • Het is goed voor uw portemonnee. U bespaart namelijk een hoop geld met de aanschaf van een kort gebruikte Apple iPad. U betaalt een lage prijs, zonder al te veel afbraak te doen aan de kwaliteit. We zorgen dat alles optimaal werkt. Daar hebben we 40 IT Experts voor: zij controleren de iPad, maken hem schoon en repareren waar nodig de tablet. Zo heeft u nog jaren plezier van uw aankoop.

Bestel een refurbished tablet eenvoudig online.

Weet u al precies wat u zoekt? Bestel dan direct uw Apple iPad online. Weet u het nog niet zeker? Neem contact met ons op via 079-7620460 of info@mr-at.nl als u hulp nodig heeft bij uw keuze.

Voordelen van mr-at:

Altijd supernetjes en onbeschadigd
Uitsluitend kwaliteit A-merken
Sinds 1998 uw specialist
12 maanden garantie
Uit voorraad leverbaar
UPS Bezorgservice
Controle door een expert
Veilige online betaling
Constant vernieuwend assortiment
Volgende werkdag bezorgd
14 dagen niet goed geld terug