Refurbished monitors

De refurbished monitors uit ons assortiment zijn eerder gebruikt, maar zijn door onze medewerkers uitvoerig getest en schoongemaakt. Hierdoor zijn de monitors weer zo goed als nieuw. U bespaart hiermee dus flink op de kosten terwijl u ook nog eens het milieu helpt. Een mooie win-win situatie toch? Al sinds 1998 is Mr-at een van Nederlands grootste internetwinkels op het gebied van gebruikte computer hardware.

Koop refurbished monitors voor een uitstekende prijs

Wij kopen monitors in van verschillende grote merken, zoals HP of Dell. Na een grondige check en onderhoudsbeurt nemen wij deze refurbished monitors op in ons assortiment. U bent er dus zeker van dat u een uitstekend werkende monitor krijgt voor de prijs van een tweedehands model. Die kans kunt u niet laten liggen toch? Wij zijn bovendien een betrouwbare webwinkel die zich houdt aan de wetgeving, regelgeving, geschillencommissie consumenten en gedragscodes van de wet. Andere voordelen als u bij ons refurbished monitors koopt, zijn:

  • Een garantie van 3, 12 of 24 maanden
  • Volgende werkdag bezorgd
  • Veilige online betaling
  • Uit voorraad leverbaar

Neem contact met ons op

Zoekt u nog een monitor voor een goede prijs die ook nog eens goed is voor het milieu? Kies dan voor refurbished monitors of een refurbished laptop. Kies uit modellen als de HP Z24i of de HP 650 G1. Deze tweedehands producten worden in perfecte staat geleverd en zijn van de beste A-merken. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 015-3621430. We geven u graag advies over onze producten en service en beantwoorden uw vragen.

Voordelen van mr-at:

Altijd supernetjes en onbeschadigd
Uitsluitend kwaliteit A-merken
Sinds 1998 uw specialist
3 of 12 maanden garantie
Uit voorraad leverbaar
UPS Bezorgservice
Controle door een expert
Veilige online betaling
Constant vernieuwend assortiment
Volgende werkdag bezorgd
14 dagen niet goed geld terug