Refurbished monitor

Refurbished monitoren koopt u bij Mr-At! Al sinds 1998 is Mr-At een van Nederlands grootste internetwinkels op het gebied van gebruikte computer hardware. De refurbished monitoren uit ons assortiment zijn al eerder gebruikt, maar zijn door onze medewerkers uitvoerig getest en schoongemaakt. Hierdoor zijn de monitoren weer zo goed als nieuw. U bespaart hiermee dus flink op de kosten, terwijl u ook nog eens het milieu helpt. Een mooie win-win situatie, toch?

Koop refurbished monitoren voor een uitstekende prijs

Wij kopen monitoren in van verschillende grote merken, zoals HP of Dell. Na een grondige check en onderhoudsbeurt nemen wij deze refurbished monitoren op in ons assortiment. U bent er dus zeker van dat u een uitstekend werkende monitor krijgt voor de prijs van een tweedehands model. Die kans kunt u niet laten liggen, toch? Wij zijn bovendien een betrouwbare webwinkel die zich houdt aan de wetgeving, regelgeving, geschillencommissie consumenten en gedragscodes van de wet. Andere voordelen van een refurbished monitoren bij ons kopen, zijn:

  • Een garantie van 12 maanden
  • Volgende werkdag bezorgd
  • Veilige online betaling
  • Uit voorraad leverbaar

Neem contact met ons op

Zoekt u nog een monitor voor een goede prijs, die ook nog eens goed is voor het milieu? Kies dan voor een refurbished monitor of een refurbished laptop. Kies uit modellen als de HP Z24i of de HP 650 G1. Deze tweedehands producten worden in perfecte staat geleverd en zijn van de beste A-merken. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 079-7620460. We geven u graag advies over onze producten en service en beantwoorden uw vragen.

Voordelen van mr-at:

Altijd supernetjes en onbeschadigd
Uitsluitend kwaliteit A-merken
Sinds 1998 uw specialist
12 maanden garantie
Uit voorraad leverbaar
UPS Bezorgservice
Controle door een expert
Veilige online betaling
Constant vernieuwend assortiment
Volgende werkdag bezorgd
14 dagen niet goed geld terug