Refurbished MacBook

Bent u van plan een refurbished MacBook te kopen? Bekijk dan eens het ruime assortiment in de webshop van Mr-At. Al sinds 1998 leveren wij gebruikte laptops van hoge kwaliteit. En heeft de klant ook ontdekt, want we zijn uitgegroeid tot een van de grootste webshops in Nederland waar u een refurbished MacBook kunt kopen. Weet u al welke refurbished MacBook u wilt, kijk dan snel in onze webshop. En als u meer informatie wilt, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Een refurbished MacBook kopen is een goed idee!

Overweegt u om een mooie refurbished laptop van Apple in onze webshop te kopen? Dat is altijd een goed idee! Een refurbished MacBook kopen biedt namelijk veel voordelen, zoals:

  • Het is goed voor het milieu. Het produceren van 1 laptop kost 331 KG CO2. Dat bespaart u door te kiezen voor een milieuvriendelijke refurbished Apple MacBook.
  • Het is goed voor uw portemonnee. U bespaart namelijk een hoop geld met de aanschaf van een kort gebruikte MacBook. U betaalt een lage prijs, zonder al te veel afbraak te doen aan de kwaliteit. We zorgen dat alles optimaal werkt. Daar hebben we 40 IT Experts voor: zij controleren de MacBook, maken hem schoon en repareren waar nodig de laptop. Zo heeft u nog jaren plezier van uw aankoop.

Bestel uw refurbished MacBook eenvoudig online.

Weet u al precies wat u zoekt? Bestel dan direct uw Apple MacBook online. Weet u het nog niet zeker? Neem contact met ons op via 079-7620460 of info@mr-at.nl als u hulp nodig heeft bij uw keuze.

Voordelen van mr-at:

Altijd supernetjes en onbeschadigd
Uitsluitend kwaliteit A-merken
Sinds 1998 uw specialist
12 maanden garantie
Uit voorraad leverbaar
UPS Bezorgservice
Controle door een expert
Veilige online betaling
Constant vernieuwend assortiment
Volgende werkdag bezorgd
14 dagen niet goed geld terug