Refurbished laptops Apple

Ben je op zoek naar refurbished Apple laptops? Dan ben je bij Mr At aan het goede adres. Wij verkopen sinds 1998 refurbished IT hardware, waaronder laptops, desktops, monitoren en netwerkapparatuur. We zijn sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van refurbished IT computing en hardware in Nederland.

Apple laptops bij Mr At

Een Apple laptop heet een “Apple MacBook”. Het is een veelbesproken laptop. Dit komt aan de ene kant, omdat het hoogwaardige kwaliteitsproducten zijn. Maar aan de andere kant wordt ook veel over gesproken, omdat nieuwe Apple laptops bijna onbetaalbaar zijn. De kosten voor een nieuwe MacBook starten bij ca. € 1.200,- en dit kan oplopen tot wel € 2.700,-. Dat is veel geld voor een laptop. Overweeg daarom eens een refurbished Apple laptop. Een refurbished MacBook Air is al verkrijgbaar vanaf €499,- en een refurbished Apple MacBook Pro vanaf €699,-. Dat scheelt je dus vele honderden euro’s!

BEKIJK ALLE REFURBISHED APPLE LAPTOPS

Macbook Air of Macbook Pro

Apple heeft 2 typen laptops op de markt gebracht: de MacBook Air en de MacBook Pro. De MacBook Air is de lichtgewicht Apple laptop. Het is een krachtige laptop, maar tegelijk een van de dunste en lichtste Apple laptops die op dit moment te koop is.

Heb je wat meer power nodig, bijvoorbeeld voor video- of fotobewerking? Ga dan voor de MacBook Pro. Deze laptop heeft een betere grafische kaart en is daardoor uitermate geschikt voor video- en fotobewerking. Ook is het scherm een beter dan bij de MacBook Air, wat een scherper beeld oplevert. Met levendige kleuren zijn de pixels nauwelijks met het blote oog van elkaar te onderscheiden.

Wat houdt een refurbished laptop in?

Als je enkele honderden euro’s neerlegt voor een refurbished Apple laptop, dan wil je wel zeker zijn van de kwaliteit. Daarom leggen we graag uit wat een refurbished Apple laptop precies inhoudt:
  • De laptop wordt van binnen en van buiten geheel gereinigd.
  • De laptop wordt op 50 punten getest. Is er iets kapot, zoals een poort? Dan wordt deze gerepareerd of vervangen. Je ontvangt bij de laptop een testrapport.
  • De batterij dient ten minste over 80% van de maximale capaciteit te beschikken. Is dat niet zo? Dan doen we er een nieuwe accu in.
  • De laptop wordt klaargemaakt voor gebruik, netjes en veilig verpakt met een adapter en stekker.

Kwaliteit van de refurbished laptops

Al onze refurbished Apple laptops komen uit het bedrijfsleven. Vaak vernieuwen bedrijven al hun IT hardware na 3 jaar. Of het komt na 3 jaar uit de lease en dan koopt het bedrijf nieuwe laptops. Dit koopt Mr At allemaal op. Tijdens het reburbishen geven we de Apple laptop een kwaliteitsgradatie.  Bij Mr At werken we met 3 kwaliteitsgradaties: A+, A en B Grade.
  • A+ grade: de laptop is zo goed als nieuw is. Deze refurbished Apple laptops zijn of zeer netjes behandeld door de vorige gebruiker of ze zijn overjarig en komen in de originele verpakking in ons magazijn.
  • A grade: zeer nette laptop met slechts enkele zichtbare gebruikssporen.
  • B grade: deze laptops hebben zichtbare gebruikssporen. Ze kunnen ook kleine deukjes in de behuizing hebben.
Het maakt niet uit welke gradatie een refurbished Apple laptop heeft: ze werken allemaal als perfect. We verkopen geen defecte laptops.

Garantie

Omdat wij geloven in onze kwaliteit, bieden we 2 garanties:
  • 12 maanden garantie op uw aankoop
  • 2 weken zichttermijn met de garantie dat als het product niet bevalt, het geretourneerd kan worden. Geen vragen: niet goed = geld terug.

Advies nodig?

Heb je nog vragen over de aanschaf van een refurbished Apple laptop? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dat kan telefonisch (079-7620460) of via e-mail (info@mr-at.nl).

Direct naar de webshop

Ben je benieuwd welke refurbished Apple laptops we op dit moment op voorraad hebben? Kijk dan snel op onze webshop.

Bekijk ook eens

Refurbished MacBook
Laptop refurbished kopen
Laptop 15 inch aanbieding
Back to Top