Refurbished laptop Lenovo

Ben je geïnteresseerd in een refurbished laptop van Lenovo? Dat is een goede keuze. De Lenovo Thinkpad is zonder enige twijfel een van de beste zakelijke laptops die op dit moment te koop is. Niet voor niets is Lenovo de grootste leverancier van laptops, met een marktaandeel van 25,5%. Dat betekent dat wereldwijd 1 op de 4 verkochte laptops een Lenovo is.

Een refurbished laptop van Lenovo is ook een goede keuze. Zo betaal je een scherpe prijs, maar ontvang je alsnog een snelle laptop waar je nog jaren plezier van kunt hebben. Maar wat is “refurbished” eigenlijk precies?

Wat houdt een refurbished laptop in?

Een refurbished laptop komt uit de zakelijke markt. De laptop is enkele jaren oud en afgeschreven door het bedrijf, of het leasecontract is afgelopen. Bedrijven kiezen dan vaak voor een nieuwer model. Maar dat betekent niet dat de laptop niet meer gebruikt kan worden. Bedrijven kopen meestal de high end modellen, en deze kunnen makkelijk nog vele jaren mee na de afschrijving. Zeker als ze gerefurbished zijn door Mr At.

Refurbishing van een laptop betekent:
  • De laptop wordt van binnen en van buiten grondig schoongemaakt door een van onze 40 IT experts.
  • Het apparaat wordt op 50 punten gecontroleerd. Als er iets defect is, wordt het vervangen of gerepareerd. Je ontvangt altijd een testrapport bij de laptop, zodat je precies weet wat er mee is gedaan.
  • Zit er nog een ouderwetse HDD opslag in, dan wordt deze vervangen door een snellere, stillere en betrouwbaardere SSD opslag.
  • De batterij wordt gecontroleerd en als deze onder de 80% van de maximale capaciteit zit, wordt hij vervangen door een nieuwe batterij.
 

Prijs refurbished Lenovo laptop

Een Lenovo Thinkpad X250 is al te koop vanaf €159,-. Het latere model, de Lenovo Thinkpad T440 is al beschikbaar vanaf €249,-. Deze laptops waren nieuw rond €1.400,-! Je krijgt dus een uitstekende zakelijke laptop voor een zeer scherpe prijs. Een laptop waar je nog jaren plezier van kunt hebben. Bekijk alle prijzen van onze Lenovo Thinkpads in de webshop.

Kwaliteitsgradaties

Een refurbished laptop is een gebruikte laptop. Het is dus belangrijk dat je weet wat de staat is waarin de laptop verkeerd. Hiervoor werken we bij Mr At met kwaliteitsgradaties. We hebben de volgende gradaties:
A+ grade: De laptop is zo goed als nieuw. Vaak is deze laptop nieuw in de doos (omdat hij geretourneerd is), komt deze uit een overstock van een distributeur of het is uitstekend behandeld door zijn vorige gebruiker.
A grade: Een A grade laptop zal enkele kleine gebruikssporen hebben. Denk hierbij aan kleine krasjes op de behuizing.
B grade: Een B grade heeft duidelijke gebruikssporen en kan naast lichte krassen ook kleine deukjes hebben.
  Het maakt niet uit welke gradatie een laptop heeft, hij zal altijd perfect werken. De gradaties gaan over de cosmetische staat van het product en niet over eventuele functionele gebreken.

Garantie en bedenktijd

Op alle producten, dus ook op een refurbished Lenovo laptop, geeft Mr At 12 maanden garantie. Dit doen we omdat we vertrouwen hebben in ons refurbish-proces. We zijn er van overtuigd dat je nog lang kunt genieten van je aankoop.
Ontvang je je laptop en heb je toch twijfels? Geen probleem. Je krijgt altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je je laptop retourneren. We stellen geen vragen en je krijgt altijd je geld terug.
 

Vragen over refurbished laptops?

Heb je vragen over wat de beste refurbished Lenovo laptop voor jou is? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch via 079-7620460 of per e-mail (info@mr-at.nl).

Bekijk ook eens

Refurbished laptop kopen
2e hands laptop kopenHP ProBook kopen pc
Back to Top