Refurbished laptop Dell

Bent u van plan een refurbished laptop van Dell te kopen? Bekijk dan eens het ruime assortiment in de webshop van Mr-at. Wij leveren al sinds 1998 gebruikte laptops van hoge kwaliteit. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een van de grootste webshops in Nederland waar u een refurbished laptop kunt kopen van merken zoals Dell en HP. Waar bent u naar op zoek? We helpen u graag bij het vinden van een computer die bij u past. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Een refurbished laptop kopen is altijd een goed idee

Overweegt u om een refurbished laptop van Dell in de webshop te kopen? Bent u dan ook al op de hoogte van de voordelen van uw toekomstige aankoop? Deze zijn namelijk:

  • Het kopen van een refurbished laptop van bijvoorbeeld Dell of HP is goed voor het milieu. Beter gezegd, het is een milieuvriendelijke oplossing voor een groot afvalprobleem dat bedrijven hebben.
  • U bespaart een hoop geld met de aanschaf van een gebruikte laptop. Wij verkopen ze voor een lagere prijs en van de kwaliteit gaat niks verloren. Sterker nog, we zorgen dat alles optimaal werkt.

Heeft u liever een pc in plaats van een laptop? Ook deze zijn refurbished beschikbaar in de webshop. Laat ons weten wat u zoekt en wij voorzien u van bruikbaar advies.

Bestel alles eenvoudig online

Bij de aanschaf van een laptop dient u goed na te denken waar u het apparaat voor gaat gebruiken. Werkt u veel op uw laptop met zware programma’s? Dan is het verstandig om een apparaat met een sterk geheugen aan te schaffen. Bent u voornamelijk met programma’s zoals Word of PowerPoint bezig? Dan mag het geheugen van uw refurbished Dell laptop een stuk lager zijn. Neem contact met ons op via 015-3621430 als u hulp nodig heeft bij uw keuze.

Voordelen van mr-at:

Altijd supernetjes en onbeschadigd
Uitsluitend kwaliteit A-merken
Sinds 1998 uw specialist
3 of 12 maanden garantie
Uit voorraad leverbaar
UPS Bezorgservice
Controle door een expert
Veilige online betaling
Constant vernieuwend assortiment
Volgende werkdag bezorgd
14 dagen niet goed geld terug