refurbished iPhone XR

Sinds de introductie van de iPhone in 2007, is de iPhone een icoon. Het is volgens velen de beste smartphone op de markt, alhoewel Android liefhebbers hier anders over denken :-). Door zijn mooie uiterlijk en gebruiksvriendelijke interface is de telefoon een genot om te gebruiken.

Maar er kleeft 1 nadeel aan een iPhone: ze zijn prijzig. Daarom is een refurbished iPhone een goed idee. Je krijgt dan een betaalbare iPhone waar je nog jaren plezier van kunt hebben. Op deze pagina gaan we in op een refurbished iPhone XR. Deze iPhone is door Apple geïntroduceerd in september 2018.


BEKIJK ALLE REFURBISHED iPHONES

Specificaties iPhone XR

De specificaties van een iPhone XR zijn:

 

Specificaties iPhone XR
Scherm 6,1-inch “Liquid Retina” lcd-scherm
Processor Apple A12 Bionic, 2,49 GHz, 64 bit
RAM 3 GB
Interne opslag 64, 128 of 256 GB
Batterij 3,81 V, 2942 mAh
Afmetingen 150,9mm × 75,7mm × 8,3mm
Gewicht 194 gram
Beschermingsgraad IP67 (dompeldicht)
Besturingssysteem Origineel: iOS 12
Kleuren zwart, wit, koraal, blauw, geel en rood

Wat betekent refurbished?

Een refurbished iPhone XR is iets anders dan een tweedehands telefoon. Zo zijn onze telefoons van binnen en buiten helemaal schoongemaakt. Alle data wordt verwijderd en de nieuwste (hoogst mogelijke) software wordt geïnstalleerd. Als er iets niet naar behoren werkt, wordt het gerepareerd of vervangen. De batterij dient tenminste 80% te zijn van de maximale waarde, anders leveren we je iPhone met een nieuwe batterij. Zo weten we zeker dat je nog jaren zult genieten van je  iPhone XR.

 

Prijs iPhone XR

Een refurbished iPhone XR kost bij Mr At van €279,- tot €369,-. De prijs hangt af van het geheugen en de staat van de iPhone XR. Om de staat te bepalen, maken we gebruik van kwaliteitsgradaties.

 

Kwaliteitsgradaties

Bij Mr At maken we gebruik van 3 kwaliteitsgradaties, A+, A en B grade. Dit houdt in:

A+ grade: Een A+ grade refurbished iPhone XR is niet van nieuw te onderscheiden. Vaak is deze teruggestuurd door een iemand die hem nieuw heeft gekocht of het gaat om een overtollige voorraad bij een distributeur. Of iemand is gewoon heel erg zuinig geweest op zijn telefoon.

A grade: Een A grade heeft zeer lichte gebruikssporen. Denk hierbij aan kleine krasjes op de behuizing of op het scherm.

B grade: Bij een refurbished iPhone XR B grade is er sprake van duidelijk zichtbare gebruikssporen. Ook kunnen er kleine deukjes in het toestel zitten.

 

De gradaties zeggen wat over de cosmetische staat van de iPhone XR. Het zegt niets over de werking, alle telefoons werken uitstekend.

Garantie en bedenktijd

We hebben een rigoureus refurbish-proces. Daarom zijn we overtuigd van de kwaliteit van je refurbished iPhone XR en krijg je altijd 12 maanden garantie. Ontvang je je iPhone XR en bevalt hij, om wat voor reden dan ook, niet? Dan kun je het toestel zonder vragen terugsturen en krijg je je geld terug.

 

Heb je nog vragen over onze refurbished iPhone XR?

Als je nog vragen hebt kun je altijd terecht bij onze klantenservice. Deze is te telefonisch te bereiken via 079-7620460 of via e-mail (info@mr-at.nl).

 

Bekijk ook eens:

 

Refurbished laptop kopen
Refurbished tablet kopen
2e hands pc
Back to Top