Refurbished iPad

Een refurbished iPad is een tweedehands tablet die volledig is opgeknapt. De refurbished Apple iPad modellen zijn volledig gecontroleerd en gerepareerd met originele Apple onderdelen. Zo weet je zeker dat je een tablet koopt van de beste kwaliteit. Ook krijg je 12 maanden garantie. Een refurbished iPad is voordeliger dan een nieuwe tablet. Het is ook beter voor het milieu, omdat je het apparaat hergebruikt. Alle iPad modellen bij Mr At zijn A en A+ -grade refurbished. Dit is de hoogste kwaliteit refurbished op de markt. De tablet is zo goed als nieuw, maar we willen je er wel op wijzen dat er een krasje op de behuizing of het scherm kan zitten.

>h2>Waarom zou ik een refurbished iPad kopen? Een nieuwe iPad is mooi, maar duur. Het is vaak interessanter om een refurbished iPad te kopen. Een keurige iPad die helemaal is nagekeken en geüpgraded. Met garantie natuurlijk. En het is veel beter voor het milieu dan nieuw kopen. Dit scheelt namelijk honderden kilo’s co2 uitstoot, vele kilo’s grondstoffen en heel veel liters water.

BEKIJK ALLE REFURBISHED iPADS


Wat is een refurbished iPad?

Als we een Apple iPad refurbishen doen we het volgende:
  • We maken de iPad van binnen en van buiten geheel schoon.
  • We controleren of alles werkt, en zo niet dan wordt het onderdeel vervangen of gerepareerd.
  • We checken de batterij, deze moet minsten 80% zijn. Zo niet, dan vervangen we hem.
  • We controleren of de iPad inderdaad Grade A+ of A is, en dus zo goed als nieuw is en slechts zeer kleine gebruikssporen heeft.

 

Garantie en bedenktijd

Bij Mr At krijgt u op uw refurbished iPad altijd 12 maanden garantie. Daarnaast heeft u 14 dagen bedenktijd. Komt de iPad bij u thuis en heeft u toch bedenkingen, dan kunt u de iPad binnen 14 dagen terugsturen en ontvangt u uw geld terug. Zonder dat we allemaal moeilijke vragen gaan stellen.

Interesse in een iPad?

Heeft u interesse in een refurbished iPad van Apple via Mr At? Kijk dan op onze webshop of neem contact op met onze klantenservice. Dit kan via telefoonnummer 079 762 04 60 of via e-mail: info@mr-at.nl.

Bekijk ook eens

Refurbished MacBook kopen
Refurbished iMac kopen