Refurbished EliteBook

Bent u geïnteresseerd in een refurbished EliteBook van HP? Dan gaat u voor het beste wat HP te bieden heeft. De HP EliteBook is namelijk HP’s paradepaardje, speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Met een extra sterke behuizing kan de HP EliteBook tegen een stootje. De refurbished Elitebook heeft een mooi mat scherm. Een refurbished HP Elitebook is duurzaam, heeft een lange technische levensduur en wordt geleverd met een garantie van 12 maanden. De HP EliteBook komt in 4 uitvoeringen: 820, 830, 840, en 850. De laptops zijn in dezelfde specificaties beschikbaar, alleen de schermgrootte verschilt. Zo heeft de EliteBook 820 een 12 inch scherm, de EliteBook 830 een 13,3-inch scherm, een 840 heeft een 14-inch scherm en een 850 heeft een 15,6-inch scherm.


KOOP EEN REFURBISHED LAPTOP

>

De voordelen van een refurbished HP EliteBook

Met de HP EliteBook heeft HP een ijzersterke laptop-lijn, speciaal voor de zakelijke markt uitgebracht. Of het nu gaat om een 840 G1 of een nieuwere 850 G5. U koopt een laptop waar u nog jaren plezier van kunt beleven. Dankzij de solid state drive (SSD) start de computer razendsnel op, zodat u snel aan het werk kunt. Dankzij een uitstekende processor, een ideaal geheugen en voldoende geheugenopslag, is uw refurbished EliteBook een voordelige koop. Vanzelfsprekend heeft uw HP EliteBook alle aansluitingen die u nodig heeft en draait uw EliteBook op de laatste Windows-versie. U kunt kiezen uit 3 schermgroottes, 13,3 inch, 14 inch en 15,6 inch. Een refurbished HP EliteBook is de laptop waar u naar op zoek bent.

12 maanden garantie op refurbished producten

Wanneer u bij Mr At een refurbished HP EliteBook koopt, bieden wij u standaard 12 maanden garantie aan. U kunt eenvoudig uw bestelling online plaatsen. Doet u dit voor 15.00 uur, dan heeft u uw bestelling binnen 1 werkdag in huis of op kantoor. Doordat de laptops gronding schoongemaakt, nagekeken en gerepareerd zijn, haalt u gegarandeerd bruikbare kwaliteit in huis. En dat voor een eerlijke prijs. Heeft u vragen over de verschillen tussen een HP 840 G3 en HP 850 G4? Of heeft u andere technische vragen? U kunt ons altijd bereiken op 079-7620460.

Bekijk ook eens

Betaalbare laptop kopen
Online computer kopen
Gebruikte laptop kopen
Back to Top