Refurbished computers kopen

Refurbished computers kopen doet u eenvoudig en snel via de webshop van Mr-at. In ons klantenbestand vindt u scholen, bedrijven en thuisgebruikers. Bent u er binnenkort ook onderdeel van? Het kopen van refurbished computers heeft namelijk een hoop voordelen. Het dient als oplossing voor het afvalprobleem van bedrijven. Daarnaast is het voor u een goedkope manier om computers aan te schaffen. Refurbished computers werken namelijk net zo goed als gloednieuw model. Nog meer weten over het kopen van refurbished computers? Lees dan snel verder.

Waarom is refurbished computers kopen een goed idee?

Omdat iedereen er voordeel van heeft. Zo zijn bedrijven verplicht om oude computersystemen op een milieuvriendelijke manier af te voeren. Het vernietigen kost een hoop tijd en energie. Bovendien is het erg schadelijk voor het milieu. Daarom is het hergebruiken van computers een uitstekende oplossing. Wij zorgen dat ze van binnen én van buiten worden schoongemaakt. Vervolgens onderwerpen we ze aan een aantal strenge testen. Komen de computers hier doorheen, dan worden ze refurbished en kunt u ze kopen. Dan komen we bij het tweede voordeel: de prijs. De aanschaf van nieuwe computer hardware is een grote kostenpost. Door het kopen van refurbished computer bespaart u een hoop geld, zonder kwaliteit te verliezen.

Kies uit een groot aanbod refurbished computers

Op het moment dat u refurbished computers bij ons gaat kopen, heeft u altijd drie maanden garantie. Dit houdt in dat mogelijke mankementen door ons verholpen worden. U vertrouwt bij ons op deze garantie, maar ook op de kwaliteit van onze medewerkers en de service die wij daarbij bieden. Bestelt u vandaag een computer? Dan heeft u deze binnen 3 werkdagen in uw bezit. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 015-3621430.

Voordelen van mr-at:

Altijd supernetjes en onbeschadigd
Uitsluitend kwaliteit A-merken
Sinds 1998 uw specialist
3 of 12 maanden garantie
Uit voorraad leverbaar
UPS Bezorgservice
Controle door een expert
Veilige online betaling
Constant vernieuwend assortiment
Volgende werkdag bezorgd
14 dagen niet goed geld terug