Refurbished beeldscherm

Als je een desktop gebruikt, hoort daar een beeldscherm bij. Beeldschermen zijn er in veel verschillende soorten en maten. En er hangt soms een behoorlijk prijskaartje aan. Daarom raden we aan om te gaan voor een refurbished beeldscherm. Op deze pagina leggen we uit wat dat precies betekent en waarom refurbished kopen slim is.

 1. HP Z27n Quad HD LED display
  HP Z27n Quad HD LED display
  € 159,00
 2. HP Z27n G2 Quad HD LED display
  HP Z27n G2 Quad HD LED display
  € 169,00
 3. DELL Professional P2212H LED display
  DELL Professional P2212H LED display
  € 45,00
 4. DELL P2211H computer monitor
  DELL P2211H computer monitor
  € 45,00


BEKIJK ALLE GEBRUIKTE MONITOREN

Koop een refurbished beeldscherm

Soms is nieuw helemaal niet nodig. Koop dan een refurbished beeldscherm. Dat heeft vele voordelen:

 • Veel goedkoper dan een nieuw beeldscherm. Denk bijvoorbeeld aan de DELL Professional P2414H voor slechts € 129,- . Of de HP EliteDesk E231, een absolute topper uit het zakelijke HP aanbod, voor maar € 89. Dat scheelt enorm veel t.o.v. nieuwe monitoren.
 • Altijd van binnen en van buiten netjes schoongemaakt.
 • Elke monitor wordt geheel gecontroleerd of alles werkt. En als er iets kapot is, dan kijken we of we het kunnen vervangen of repareren. Bij elk refurbished beeldscherm krijg je een testrapport waar precies op staat wat er aan gedaan is.

 

Kwaliteitsgradaties

Je wilt zeker weten dat je geen kat in de zak koopt. Daarom geven we aan elk product een kwaliteitsgradatie. Deze is A+, A of B.

Grade A+ wil zeggen zo goed als nieuw. Er zijn hoogstens zeer kleine gebruikssporen te zien.

Grade A is in zeer goede staat. Er zijn lichte gebruikssporen zichtbaar.

Grade B: dit product is gebruikt. Er kunnen krassen op zitten en in geval van een beeldscherm kunnen er dode pixels zijn.

Hoe hoger de gradatie, hoe hoger de prijs. Maar, de gradatie zegt niets over de werking van het product, alle refurbished beeldschermen werken.

 

Garantie en bedenktijd

Op elk refurbished beeldscherm krijg je 12 maanden garantie. Daarnaast bieden we een bedenktermijn van 14 dagen. Bevalt het product toch niet, dan kun je het binnen de bedenktermijn terugsturen en krijg je je geld terug. Zonder moeilijke vragen.

Interesse in een refurbished beeldscherm?

Bekijk onze webshop voor het aanbod refurbished beeldschermen. Of neem contact met ons op voor voor meer informatie. Dat kan telefonisch (079 762 0460) of per e-mail (info@mr-at.nl).

Bekijk ook eens

Goedkoop beeldscherm
HP E232
Laptop 15 inch aanbieding
Back to Top