Online computer kopen

Bent u van plan om online een computer te kopen? Kies dan voor een 2e hands model bij Mr-At. Bij ons profiteert u van eerlijke prijzen en ontvangt u een computer de zo goed als nieuw functioneert. Doordat de gebruikte computers grondig worden schoongemaakt, nauwkeurig worden nagekeken en worden gerepareerd wanneer dat nodig is, bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Daarnaast is het kopen van een refurbished computer milieuvriendelijk én een stuk goedkoper. Genoeg keuze om online een computer bij Mr-At te kopen!

Online een 2e hands computer kopen

Als u online een computer gaat kopen, vindt u vast en zeker ook aanbiedingen van gebruikte computers. Hierdoor kunt u zich afvragen of u beter een nieuwe of 2e hands computer kan kopen. Laten we de feiten op een rijtje zetten. Nieuwe elektronica is in veel gevallen een vrij grote investering, terwijl de prijzen van gebruikte varianten vaak veel aantrekkelijker is. Doordat onze 2e hands computers en laptops grondig nagekeken zijn, weet u zeker dat u een product krijgt dat zeker net zo goed is al nieuw materiaal. Daar zijn we zelfs zo zeker van, dat we u 12 maanden garantie aanbieden op onze computers.

Om deze reden wordt een apparaat 2e hands

Denkt u bij 2e hands aan afgedankt en versleten? Laten we uw beeld dan bijsturen. In de meeste gevallen komt een computer bij ons terecht omdat bedrijven nieuwe computers gaan kopen. Ook wanneer een leasecontract van computers afloopt, komt de apparatuur beschikbaar. Alleen wanneer de computers in perfecte staat zijn, schaffen we de producten aan om ze na te kijken en schoon te maken.


Zo kunt u online uw computer kopen

Bespaar geld en profiteer van een snelle computer. Koop uw computer online bij ons en ontvang binnen 1-3 werkdagen uw bestelling al in huis of op het werk. Ook voor scholen en bedrijven hebben we geschikte modellen met de eigenschappen die in uw situatie aansluiten. Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op door te bellen naar 079-7620460.

Bekijk ook eens

Gebruikte laptop kopen
Gebruikte pc kopen
Laptop refurbished kopen
Back to Top