Laptop refurbished kopen

Wilt u een refurbished laptop kopen? Mr-At heeft de aanbieding waar u naar op zoek bent! Doordat de gebruikte laptops die bij ons binnenkomen grondig worden schoongemaakt en nagekeken, bent u ervan verzekerd dat u een betrouwbare laptop koopt. En dat tegen een eerlijke prijs. Omdat de laptop zijn dienst al een keer eerder bewezen heeft, koopt u bij ons prijsgunstige refurbished laptops die de investering dubbel en dwars waard zijn.

Betrouwbare refurbished laptop kopen

Vindt u het een spannende keuze om een refurbished laptop te kopen? Bij ons krijgt u zeker waar voor u geld. Van processor tot intern geheugen en van beeldscherm tot opslagcapaciteiten. We controleren het apparaat tot in detail. We zijn zelfs zo zeker van onze zaak, dat u op onze laptops en computers recht heeft op maar liefst 12 maanden garantie. Koop een refurbished laptop in goed vertrouwen en gebruik de apparatuur op de manier hoe u dat wilt. Kijk thuis een filmpje op de bank of zet uw laptop voor zakelijke doeleinden in. Op welke manier u de computer ook gebruikt, profiteren doet u gegarandeerd.

De voordelen een laptop online bestellen

Een ander voordeel van een laptop bij ons kopen is ons online bestelgemak. Wanneer u een refurbished laptop via onze webshop koopt, heeft u uw bestelling al binnen 1-3 werkdagen in huis of op het werk. Heeft u vragen over specifieke eigenschappen of wilt u meer weten over de merken die wij in ons assortiment hebben? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op door te bellen naar 079-7620460.

Voordelen van mr-at:

Altijd supernetjes en onbeschadigd
Uitsluitend kwaliteit A-merken
Sinds 1998 uw specialist
12 maanden garantie
Uit voorraad leverbaar
UPS Bezorgservice
Controle door een expert
Veilige online betaling
Constant vernieuwend assortiment
Volgende werkdag bezorgd
14 dagen niet goed geld terug