Laptop refurbished kopen

Wilt u een laptop die refurbished is kopen? Mr-at heeft dan de aanbieding waar u naar op zoek bent. Doordat de gebruikte laptops grondig worden schoongemaakt en nagekeken voordat de elektronica weer in de verkoop gaat, bent u verzekerd van een betrouwbaar apparaat. En dat tegen een eerlijke prijs. Omdat de laptop zijn dienst al bewezen heeft, vindt u bij ons prijsgunstige materialen die de investering dubbel en dwars waard zijn.

Laptop die refurbished is kopen

Vindt u het een spannende keuze om een refurbished laptop te kopen? Bij ons krijgt u zeker waar voor u geld. Van processor tot intern geheugen en van beeldscherm tot opslagcapaciteiten. Tot in detail controleren wij het apparaat. Wij zijn zelfs zo zeker van onze zaak, dat u op onze laptops en computers recht heeft op maar liefst 3 maanden garantie. Kom een refurbished laptop in goed vertrouwen kopen en gebruik de apparatuur op de manier hoe u dat wilt. Kijk thuis een filmpje op de bank of zet uw laptop voor zakelijke doeleinden in. Op welke manier u de computer ook gebruikt, profteren doet u gegarandeerd.

Ontdek de voordelen van ons online bestelgemak

Een ander voordeel is ons online bestelgemak. Wanneer u een refurbished laptop via onze webshop komt kopen, heeft u uw bestelling al binnen 1-3 werkdagen in huis of op het werk. Heeft u vragen over specifieke eigenschappen of wilt u meer weten over de merken die wij in ons assortiment hebben? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op door te bellen naar 015-3621430.

Voordelen van mr-at:

Altijd supernetjes en onbeschadigd
Uitsluitend kwaliteit A-merken
Sinds 1998 uw specialist
3 of 12 maanden garantie
Uit voorraad leverbaar
UPS Bezorgservice
Controle door een expert
Veilige online betaling
Constant vernieuwend assortiment
Volgende werkdag bezorgd
14 dagen niet goed geld terug