"Refurbished", wat kan ik verwachten?

Op de website van Mr-at vind u naast nieuwe artikelen vooral refurbished producten met een verschillende grading. We geven op deze pagina een korte uitleg hierover, zodat duidelijk is wat er wordt bedoeld en wat u als klant mag verwachten. De verschillende grading heeft alleen betrekking op het uiterlijk, voor alle artikelen geldt dat ze volledig getest en werkend zijn en worden verpakt en toegestuurd in een neutrale verpakking met 12 maanden garantie. Voor zover van toepassing inclusief voedingsadapter of kabel. Zo kunt u direct aan de slag!


Uiteraard is ook de wettelijke 14 dagen zichttermijn van toepassing, niet goed is geld terug!

Verpakking laptops Mr At

 

Kwaliteitsgradaties

Het uiterlijk van het artikel wordt aangeduid met een grading, een A of B grade en wordt bij het artikel vermeldt. Voor producten met A grade vermelding geldt dat deze in een zeer nette cosmetische staat zijn en nauwelijks zichtbare gebruikerssporen zoals een krasje hebben. Voor artikelen met een scherm zoals een iPhone, iPad of laptop geldt dat de schermen krasvrij zijn.

 

Grade A laptop, zonder krassen

Voor producten met B grade vermelding geldt dat deze in een mindere cosmetische staat zijn en duidelijk zichtbare gebruikerssporen hebben. Zo kan een artikel met een scherm zoals een iPhone, iPad of laptop in het scherm een krasje hebben maar zal dit het normale gebruik niet belemmeren. Daar staat een flinke prijsaanpassing tegenover, perfect voor studenten, scholieren of klanten met een beperkt budget.

 

Grade B laptop, met gebruikssporen

 

Grade A+

Alleen voor laptops wordt er nog een extra grading gebruikt namelijk de A+ grade, voor deze producten geldt dat ze rondom vrij zijn van gebruikerssporen, in perfecte cosmetische staat zijn en nauwelijks van nieuw te onderscheiden.

 

Grade A Plus Laptop
Back to Top