HP Z24i

Kies voor een refurbished HP Z24i of HP Z24n monitor als u op zoek bent naar goede kwaliteit tegen een prima prijs. Sinds 1998 is Mr-at uitgegroeid tot een van Nederlands grootste internetwinkels op het gebied van gebruikte computer hardware. Alle gebruikte pc’s, laptops en onderdelen worden door ons uitvoerig getest voordat we deze in ons assortiment opnemen. Zo kunt u een HP Z24i of HP Z24n bij ons aanschaffen die presteert als nieuw.

BEKIJK ALLE 2e HANDS MONITOREN

 

Specificaties van de HP Z24i

Met de HP Z24i koopt u een uitstekende monitor die ideaal is voor bijvoorbeeld foto- en videobewerking. Dankzij de IPS-techniek is het scherm vanuit elke hoek kristalhelder te bekijken. De HP Z24i is niet alleen geschikt voor de zakelijke gebruiker, maar ook voor privégebruik is dit een uitstekende monitor. Ook kunt u kiezen voor de HP Z24f. Dit beeldscherm heeft een IPS-paneel waardoor het vanuit meerdere hoeken goed leesbaar is en de kleuren correct worden weergegeven, ook als u niet recht voor het scherm zit. Beide monitoren zijn op meerdere manieren te verstellen. U kunt het scherm draaien en kantelen en in hoogte verstellen voor de juiste werkhouding. Door de dunne schermranden van de HP Z24f kunt u bijvoorbeeld meerdere monitoren naast elkaar plaatsen zonder dat u last heeft van een rand midden in het beeld.

Neem contact op voor meer informatie

Wij zijn het ideale adres als u op zoekt bent naar een refurbished monitor van uitstekende kwaliteit zoals de HP Z24i of HP Z24f. Beide monitoren zijn geschikt voor zowel privé- als zakelijk gebruik en voldoen aan uw verwachtingen. Daarnaast bieden we ook andere monitors aan, zoals de HP E232. Bel voor meer informatie over onze producten naar 079-7620460. We staan u graag te woord.
Back to Top