HP Laptop

Een HP Laptop staat alom bekend als een topkwaliteit laptop. Ze zijn robuust en snel. Het assortiment van HP is eenvoudig ingedeeld. De Pavillion en Envy reeks zijn consumenten laptops, voor internetten, e-mail (Pavillion) en gamen en foto bewerking (Envy). De zakelijke reeks van HP is de ProBook en de EliteBook. Wil je je laptop ook als tablet gebruiken? Ga dan voor de x360 reeks. Heb je een extra krachtige zakelijke laptop nodig, dan is de zBook misschien wat voor jou.

ProBook, EliteBook en zBook

De HP ProBook is het zakelijke “instapmodel” van HP. Het top of the line zakelijke product van HP is de EliteBook. De zBook is de high performance HP laptop.

Verschil consumenten en zakelijke laptop

Er zit een groot verschil tussen een zakelijke en een consumenten HP laptop. Hieronder zetten we de verschillen op een rijtje:

Beveiliging


Voor een bedrijf is het essentieel dat de laptop goed beveiligd is. Belangrijker dan voor de meeste consumenten. Daarom heeft een zakelijke laptop betere beveiliging. Denk aan vingerafdrukvergrendeling of beeldschermen die vanaf de zijkant niet in te zien zijn (zoals HP Sure View). Ook TPM (Trusted Platform Module) levert extra beveiligingsmethoden. Let goed op, niet alle laptops hebben deze opties, dus check even bij onze customer service als je het zeker wilt weten.

Accu


Een zakelijke laptop wordt intensiever gebruikt dan een consumentenlaptop. En de zakelijke gebruiker werken vaak flexibel. De accu is dus meestal beter van een zakelijke HP laptop.

Aansluitmogelijkheden


Veel zakelijke HP laptops hebben nog oude aansluitingen, die op veel kantoren nog steeds worden gebruikt. Dit om compatibel te zijn met de bestaande infrastructuur. Consumenten laptops hebben vaak de nieuwste aansluitingen, zoals Thunderbolt poorten. Let hier dus op bij de aanschaf van een refurbished laptop.

Kwaliteit en stevigheid


Een zakelijke laptop wordt veel meer meegenomen naar huis, klanten, e.d. Daarom moet deze robuuster zijn dan een consumentenlaptop. Onze zakelijke HP laptops hebben bijna allemaal een aluminium behuizing (vooral de EliteBooks), in tegenstelling tot een plastic behuizing van bijvoorbeeld een consumentenlaptop van Acer.

Prijs


Omdat zakelijke laptops meer kunnen en steviger zijn dan consumenten laptops, zijn de zakelijke HP laptops meestal duurder dan consumentenlaptops. Een nieuwe HP ProBook kost vanaf € 799, een nieuwe HP EliteBook kost snel € 1199. Daarom is het zeer interessant om een refurbished HP laptop te kopen, omdat je dan voor een schappelijke prijs, een high end laptop koopt. Denk eens aan een HP ProBook 640 G3 of een HP EliteBook 840 G3.

Waarom een refurbished HP Laptop kiezen?

Een refurbished laptop is een tweedehands laptop die een flinke opknapbeurt heeft gekregen. Daarom kan deze laptop nog vele jaren mee. Maar wat doen we allemaal als we een laptop refurbishen?
  • We maken de laptop van binnen en van buiten goed schoon.
  • We vervangen de oude HDD voor een nieuwe, snelle SSD schijf.
  • We controleren de HP laptop op 50 punten. Als er iets kapot is wordt het gerepareerd of vervangen. Elke laptop komt met een testrapport zodat u precies weet wat ermee is gebeurd.
  • We checken de batterij. Als deze onder 80% is, vervangen we hem.
  • We geven de laptop een gradatie A+, A of B die aangeeft wat de cosmetische staat is van het product. Grade A+ is niet van nieuw te onderscheiden. Grade A is zo goed als nieuw (lichte gebruikssporen). B grade is met duidelijk zichtbare gebruikssporen en eventueel kleine deukjes.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een high end HP laptop zoals de ProBook of de EliteBook? Kijk dan snel op onze webshop of neem contact op met onze customer service afdeling door te bellen naar 079 76 20 460

Bekijk ook eens


HP i5 Laptop Refurbished
Laptop refurbished kopen
Laptop 15 inch aanbieding
Back to Top