HP i5 laptop refurbished

Een refurbished HP i5 laptop koopt u bij Mr-At. Wij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste internetwinkels op het gebied van gebruikte computer hardware van Nederland. Wanneer u een HP i5 laptop bij ons besteld, is deze dus altijd refurbished. Dit is naast een milieuvriendelijke oplossing voor het afvalprobleem van hardware, ook een goedkope manier voor u om een laptop aan te schaffen. U heeft dus een laptop die perfect werkt, voor een scherpe prijs. Benieuwd waar u nog meer op kunt besparen? Ontdek het in de webshop

BEKIJK ALLE LAPTOPS

Uw HP i5 laptop is refurbished

De moderne term voor gebruikt of tweedehands is refurbished, met het verschil dat refurbished betekent dat uw laptop of pc grondig is nagekeken, getest en van nieuwe software is voorzien. Op het moment dat u kiest voor een gebruikte laptop of pc heeft dit veel voordelen voor u én het milieu:

  • Alle hardware krijgt een nieuw leven, waarmee het een oplossing biedt voor het afvalprobleem van bedrijven. Zij zijn verplicht om oude hardware op een milieuvriendelijke manier af te voeren.
  • U heeft een ‘nieuwe’ laptop voor een scherpe prijs. Uw HP i5 laptop is namelijk refurbished. De hardware die u aanschaft werkt exact als een gloednieuwe laptop. Het enige verschil is dat u voor onze laptops een stuk minder betaalt.

Dit is wat wij u garanderen

Het bestellen van een refurbished HP i5 laptop doet u eenvoudig via de webshop. Hierbij garanderen we dat de laptop net zo goed werkt als een gloednieuwe. Daarbij staan wij garant voor een betrouwbare webwinkel die zich houdt aan de wetgeving, regelgeving en gedragscodes van de wet. Wat dit betekent voor u? Dat u vertrouwt op hoge kwaliteit en goede service. De refurbished HP i5 laptop is in diverse modellen beschikbaar. Zo kiest u de grootte van het scherm zoals 14 of 15.6 inch. De Core i5 lijn van HP staat bekend als een betrouwbare laptop voor zowel actieve als minder actieve gebruikers.


Welke accessoires bestelt u bij een HP laptop?

Naast diverse refurbished HP i5 laptops, vindt u bij ons ook een hoop randapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan laders, kabels en muizen. We helpen u graag bij het maken van de keuze van uw nieuwe laptop. Neem daarom contact op via 079-7620460.

Bekijk ook eens

Notebook aanbieding
Refurbished computers kopen
Refurbished laptop ssd
Back to Top