HP EliteDisplay

Een HP EliteDisplay is uitermate geschikt voor gebruik thuis of op kantoor. Een high end beeldscherm dat speciaal ontwikkeld is voor dagelijks gebruik op de werkplek of in uw werkkamer thuis. Roteer, draai, kantel of pas de hoogte van uw beeldscherm aan en kies uw juiste zithouding. Zo schept u een ergonomisch verantwoorde werkplek en vermindert u vervelende klachten zoals kramp in uw schouders of nek. Wilt u iets aan uw familie of collega’s laten zien? Dan kan iedereen makkelijk meekijken dankzij het IPS-paneel dat vanuit elke hoek zichtbaar is.


BEKIJK ALLE HP ELITEDISPLAYS

 

HP EliteDisplay voor een mooie prijs

Je hoort het steeds vaker. Consumenten en bedrijven die kiezen voor goedkope refurbished monitoren. De prijzen zijn zeer gunstig, omdat de beeldschermen kort gebruikt zijn. Maar de prestaties van de monitoren zijn altijd in orde. Er zijn verschillende redenen waarom HP EliteDisplays op de tweedehands markt komen. Vaak is het omdat bedrijven een nieuw model aanschaffen. Ook kan het gebeuren dat het zakelijke leasecontract van de displays afloopt. Maar dat betekent natuurlijk niet dat de hardware niet meer gebruikt kan worden. De monitoren kunnen optimaal hergebruikt worden. We kopen alleen monitoren die in goede conditie zijn. We schaffen de beeldschermen aan, zodat u ze een tweede leven kunt geven. En natuurlijk betekent refurbished dat een van onze 40 IT Experts uw HP EliteDisplay grondig heeft gecontroleerd en schoongemaakt. Zo krijgt u een keurige monitor bezorgd. En bent u toch niet tevreden, dan heeft u altijd 14 dagen de tijd om uw product terug te sturen.

Een milieuvriendelijke keuze

Een gebruikte HP EliteDisplay kopen betekent dat er geen nieuwe monitor voor u hoeft te worden geproduceerd. U spaart hiermee het milieu. De productie van een nieuwe monitor kost namelijk enkele honderden kilo’s CO2. En dat terwijl u een kort gebruikte monitor een tweede leven geeft. En we bieden alleen A grade aan, wat betekent dat er slechts zeer lichte gebruikssporen zijn.

12 maanden garantie op uw HP EliteDisplay

Wanneer u een refurbished monitor koopt, dan moet dit product natuurlijk wel in orde zijn. Wij zijn zo zeker van de kwaliteit, dat wij altijd 12 maanden garantie op de aankoop van al onze producten aanbieden. Bestel Als u vandaag uw nieuwe monitor voor 15.00 uur bestelt, heeft u het product al binnen 1 werkdag in huis. bent u er nog niet helemaal uit of wilt u meer informatie? Bekijk dan onze website of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 079-7620460.

Bekijk ook eens

Gebruikte pc kopen
Goedkoop beeldscherm kopen
Goedkope monitor
Back to Top