HP EliteBook 840G5 i5

De HP EliteBook 840G5 i5 is een lichtgewicht onder de laptops. Niet qua prestaties, wel qua gewicht. De dunne computer is eenvoudig mee te nemen naar huis of het werk. Ideaal om op de bank een film te kijken of om uw werkzaamheden op het werk optimaal uit te voeren. Wanneer u bij Mr-at uw HP EliteBook 840G5 i5 aanschaft, kiest u voor een extra voordeel op het totaalpakket. Doordat de laptops al eerder hun dienst hebben bewezen, schaft u ze aan als 2e hands model. U betaalt daardoor een beduidend lagere prijs, terwijl u profiteert van de voordelen die de laptop te bieden heeft.

De voordelen van een refurbished HP EliteBook 840 G5 i5

HP heeft verschillende ijzersterke laptops uitgebracht. Een daarvan is de refurbished HP EliteBook 840 G5 i5. Dankzij de solid state drive (SSD) start de computer razendsnel op, zodat u binnen een kort tijdbestek aan de slag kunt. Dankzij een uitstekende i5 processor, een ideaal geheugen en een keurige opslag, is de refurbished HP EliteBook 840 G5 een voordelige koop. Het apparaat heeft de aansluitingen die u nodig heeft, draait op de laatste besturingssystemen en heeft de schermgrootte waardoor u kunt zien waar u mee bezig bent. Een refurbished HP EliteBook 840 G5 is de elektronica waar u naar op zoek bent.

Kies voor een HP EliteBook 840 G5 of een van onze andere refurbished modellen.

12 maanden garantie op uw aankopen

Wanneer u bij ons een laptop of computer koopt, bieden wij u standaard 12 maanden garantie aan. Plaats uw bestelling eenvoudig online en ontvang binnen 1-3 dagen uw zending in huis of op het werk. Doordat de laptops gronding schoongemaakt, nagekeken en gerepareerd zijn, haalt u gegarandeerd bruikbare kwaliteit in huis. En dat voor een eerlijke prijs. Heeft u meer vragen over de verschillen tussen een HP 840 G5 i5 laptops? Of heeft u andere technische vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 079-7620460.

Voordelen van mr-at:

Altijd supernetjes en onbeschadigd
Uitsluitend kwaliteit A-merken
Sinds 1998 uw specialist
12 maanden garantie
Uit voorraad leverbaar
UPS Bezorgservice
Controle door een expert
Veilige online betaling
Constant vernieuwend assortiment
Volgende werkdag bezorgd
14 dagen niet goed geld terug