HP 650 G1

Kies voor een HP 650 G1 als u een dunne en lichte laptop zoekt met diverse productiviteitskenmerken om sneller en gemakkelijker te werken. Bij Mr-at vindt u een ruim aanbod aan refurbished zakelijke computers, monitoren en andere hardware van uitstekende kwaliteit tegen een hele voordelige prijs. Al onze producten zijn door ons uitvoerig gecheckt, getest en schoongemaakt voordat ze in ons assortiment worden opgenomen. Zo weet u zeker dat u een HP 650 G1 aanschaft die presteert als nieuw.

Een krachtige refurbished HP 650 G1

De refurbished laptops in ons assortiment, zoals de HP 650 G1, zijn tweedehands laptops. Onze deskundige medewerkers hebben de laptops uitvoerig getest en grondig schoongemaakt, waardoor de apparaten weer zo goed als nieuw zijn. U bespaart hiermee dus flink op de kosten én het is ook nog eens heel duurzaam. Met de krachtige HP 650 G1 met een Intel Core i5 processor, kiest u voor de betrouwbare technologie van HP in een modern, geavanceerd design. U werkt hiermee gemakkelijk op kantoor, maar ook onderweg. Bekijk ook eens onze andere A-merk refurbished laptops. U vindt ongetwijfeld het exemplaar dat u zoekt.

Neem contact op en vraag advies

Wij zijn het ideale adres als u op zoekt bent naar een refurbished laptop. We bieden laptops van topkwaliteit aan, zoals de HP 650 G1, waar u nog jaren mee vooruit kunt. Heeft u nog vragen of wilt u advies? Neem dan contact op door te bellen naar 079-7620460. We staan u graag te woord en geven u ook graag meer informatie over onze andere producten, zoals de HP E232 en de HP 800 G1.

Bekijk ook eens


Back to Top