Goedkope monitor

Wilt u een mooie, goedkope monitor kopen? Dan is een refurbished monitor van Mr-At een uitstekende keuze. Het grootste pluspunt van refurbished monitoren is de eerlijke prijs die u daarvoor betaalt. En tegenover deze lage prijs, staat een hoge kwaliteit. De monitor wordt namelijk grondig schoongemaakt, nauwkeurig gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Bekijk ons aanbod en koop de goedkope monitor die het beste bij uw wensen aansluit. Omdat we grote partijen van bedrijven opkopen, wisselt ons aanbod steeds. Maar meestal kunt u bij ons al terecht voor een goedkope flat screen monitor al vanaf €49,-. Bekijk dus snel het aanbod monitoren

Een goedkope refurbished monitor biedt voordelen

Steeds vaker kiezen consumenten en bedrijven ervoor om goedkope refurbished monitoren te kopen. De kosten zijn gunstig en de prestaties van de monitoren zijn altijd in orde. Er zijn verschillende redenen waarom monitoren op de tweedehands markt komen. Soms is het omdat bedrijven een nieuw model aanschaffen of een leasecontract van de apparatuur van bedrijven afloopt. Hierdoor kunnen de laptops optimaal hergebruikt worden. We kopen alleen monitoren die in goede conditie zijn. We schaffen de monitoren aan, zodat u ze een tweede leven kunt geven.

Een milieuvriendelijke oplossing

Door te kiezen voor een gebruikte monitor, kiest u bovendien voor het milieu. Het produceren van een monitor kost namelijk enkele honderden kilo’s CO2. Dat bespaart u doordat u een uitstekende refurbished monitor een tweede leven geeft. En we bieden alleen A grade aan, wat betekent dat er slechts zeer lichte gebruikssporen zijn.

12 maanden garantie op goedkope monitoren

Wanneer u een goedkope, gebruikte monitor gaat kopen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u een uitstekend werkend product ontvangt. Wij zijn zo zeker van de kwaliteit, dat wij altijd 12 maanden garantie op de aankoop van al onze monitoren aanbieden. Bestel vandaag nog online uw favoriete producten en ontvang uw zending al binnen 1-3 dagen in huis. Heeft u specifieke wensen of wilt u meer informatie? Bekijk dan onze website of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 079-7620460.

Bekijk ook eens

Gebruikte pc kopen
Laptop refurbished kopen
Laptop 15 inch aanbieding
Back to Top