Goedkoop beeldscherm

Bent u op zoek naar een goedkoop beeldscherm voor uw computer of gaming console? Overweeg dan eens een refurbished beeldscherm. Door te kiezen voor refurbished, profiteert u van veel verschillende voordelen. Het grootste pluspunt van gebruikte beeldschermen is de lage prijs die u daarvoor betaalt. Maar dit gaat niet ten koste van de kwaliteit, die blijft hoog. Onze goedkope beeldschermen zijn namelijk maar kort gebruikt en grondig schoongemaakt, nauwkeurig gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Bekijk ons aanbod en koop het goedkope beeldscherm dat het beste bij u past. Aangezien we grote partijen van bedrijven kopen, wisselt ons aanbod steeds. Maar meestal kunt u bij ons al terecht voor een goedkoop flat screen beeldscherm vanaf €49,-. Bekijk dus snel onze beeldschermen.BEKIJK ALLE GEBRUIKTE MONITOREN

Bestel een goedkoop refurbished beeldscherm>/h2> Steeds vaker kiezen consumenten ervoor om goedkope refurbished beeldschermen te kopen. De kosten zijn gunstig en de prestaties van de beeldschermen zijn goed. Er zijn verschillende redenen waarom monitoren op de tweedehands markt komen. Soms is het omdat bedrijven een nieuw model aanschaffen of een leasecontract van de apparatuur van bedrijven afloopt. Hierdoor kunnen de laptops optimaal hergebruikt worden. We kopen alleen monitoren die in goede conditie zijn. We schaffen de monitoren aan, zodat u ze een tweede leven kunt geven.

Een milieuvriendelijke oplossing

Door te kiezen voor een gebruikt beeldscherm, kiest u bovendien voor het milieu. De productie van een nieuw beeldscherm kost namelijk honderden kilo’s CO2. Dat bespaart u doordat u een uitstekend refurbished beeldscherm een tweede leven geeft. En we bieden alleen A grade aan. Dat betekent dat er slechts zeer lichte gebruikssporen zijn.

12 maanden garantie op onze goedkope beeldschermen

Wanneer u een gebruikt beeldscherm koopt, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u een uitstekend werkend product in huis krijgt. Wij zijn zo zeker van onze kwaliteit, dat wij altijd 12 maanden garantie op de aankoop van al onze beeldschermen aanbieden. Bestel vandaag nog voor 15.00 uur online uw favoriete producten en ontvang uw zending al binnen 1 werkdag. Heeft u specifieke wensen of wilt u meer informatie? Bekijk dan onze website of neem telefonisch contact met ons op: 079-7620460.

Bekijk ook eens

Gebruikte pc kopen
Laptop refurbished kopen
Laptop 15 inch aanbieding
Back to Top