Gebruikte pc kopen

Kent u de voordelen die u krijgt wanneer u een gebruikte pc gaat kopen? Mr-at vertelt u die graag. Bij ons betaalt u een eerlijke prijs voor snelle en betrouwbare refurbished desktop computers. Alle tweedehands computers die wij aanbieden zijn grondig schoongemaakt, nauwkeurig nagekeken en indien noodzakelijk gerepareerd. Daardoor bent u er zeker van dat u een gebruikte pc aanschaft die 100% naar behoren werkt.

Ervaar de voordelen zelf: kom een gebruikte pc kopen

Meer en meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om een gebruikte pc, ook wel refurbished computer, te kopen. Dit is een verstandige en duurzame keuze. Enerzijds kiest u voor duurzaamheid omdat u de elektronica een tweede leven gunt. Anderzijds krijgt u daar een computer voor terug die vrijwel identiek is aan de nieuwe modellen. Onderdelen zoals de processor, het geheugen en de opslag, werken zoals de horen te werken. Of u een gebruikte pc wil kopen voor privédoeleinden of u een 2e hands computer voor zakelijk gebruikt inzet, onze apparaten bewijzen altijd hun dienst.

Profiteer van 3 maanden garantie

Of u nu een computer of een laptop koopt, op al onze modellen heeft u recht op 3 maanden garantie. Op de bijgeleverde accessoires geldt een periode van drie maanden. Kies voor financieel aantrekkelijke pc’s met een uitstekend prestatievermogen. Als u een gebruikte pc online bij ons komt kopen, heeft u uw bestelling binnen 1-3 werkdagen al in huis. Heeft u nog vragen over specifieke eigenschappen van de elektronica? Of bent op zoek naar andere informatie? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op door te bellen naar 015-3621430.

Voordelen van mr-at:

Altijd supernetjes en onbeschadigd
Uitsluitend kwaliteit A-merken
Sinds 1998 uw specialist
3 of 12 maanden garantie
Uit voorraad leverbaar
UPS Bezorgservice
Controle door een expert
Veilige online betaling
Constant vernieuwend assortiment
Volgende werkdag bezorgd
14 dagen niet goed geld terug