Gebruikte pc kopen

Kent u de voordelen die u krijgt wanneer u een gebruikte pc gaat kopen? Mr-at vertelt u die graag. Bij ons betaalt u een eerlijke prijs voor snelle en betrouwbare refurbished pc’s. Alle tweedehands computers die wij aanbieden zijn grondig schoongemaakt, nauwkeurig nagekeken en indien noodzakelijk gerepareerd. Daardoor bent u er zeker van dat u een gebruikte pc aanschaft die 100% naar behoren werkt.

Ervaar de voordelen zelf: koop een gebruikte pc

Meer en meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om een gebruikte pc, ook wel refurbished computer, te kopen. Dit is een verstandige en duurzame keuze. Enerzijds kiest u voor duurzaamheid, omdat u de elektronica een tweede leven gunt. Anderzijds krijgt u daar een computer voor terug die vrijwel identiek is aan de nieuwe modellen. Onderdelen zoals de processor, het geheugen en de opslag, werken zoals die horen te werken. Of u een gebruikte pc wil kopen voor privédoeleinden of u een 2ehands computer voor zakelijk gebruikt inzet, onze apparaten bewijzen altijd hun dienst.

Profiteer van 12 maanden garantie op uw laptop

Of u nu een computer of een laptop koopt, op al onze modellen heeft u recht op 12 maanden garantie. Kies voor financieel aantrekkelijke pc’s met een uitstekend prestatievermogen. Als u een gebruikte pc online bij ons koopt, heeft u uw bestelling binnen 1-3 werkdagen al in huis. Heeft u nog vragen over specifieke eigenschappen van de elektronica? Of bent op zoek naar andere informatie? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op door te bellen naar 079-7620460. Maar mailen mag ook naar info@mr-at.nl.

Bekijk ook eens

HP E322
Goedkope monitor
Laptop 15 inch aanbieding

Back to Top