Gebruikte laptop kopen

Als u een gebruikte laptop wilt kopen, zijn er een aantal voordelen waar u van profiteert ten opzichte van nieuwe modellen. Het grootste pluspunt van gebruikte laptops is de eerlijke prijs die u daarvoor betaalt. Hoewel de tweedehands laptops bij Mr-At minder kosten, zijn de prestaties van het apparaat hoog. De elektronica wordt namelijk grondig schoongemaakt, nauwkeurig gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Bekijk ons aanbod en koop de gebruikte laptop die bij uw wensen aansluit.

Een gebruikte laptop kopen biedt voordelen

Steeds vaker kiezen consumenten en bedrijven ervoor om gebruikte laptops te kopen. Zoals eerder werd aangegeven zijn de kosten gunstig en de prestaties van de elektronica in orde. De processor, het geheugen en de opslag werken uitstekend, voor welke toepassing u de laptops ook wilt gebruiken. Er zijn verschillende redenen waarom laptops op de 2e hands markt komen. Doordat bedrijven een nieuw model aanschaffen of een leasecontract van de apparatuur van bedrijven afloopt, kunnen de laptops optimaal hergebruikt worden. Alleen wanneer ze in een goede conditie zijn, schaffen wij de laptops aan zodat ze aan een tweede leven kunnen beginnen.

Een milieuvriendelijke oplossing

Door te kiezen voor een gebruikte laptop, kiest u tevens voor het milieu. Als bedrijf bent u namelijk verplicht om oude hardware op een manier af te voeren die niet schadelijk is voor het milieu. Eén van de manieren om dat te doen is door het materiaal opnieuw te gebruiken.

12 maanden garantie op gebruikte laptops

Wanneer u een gebruikte laptop gaat kopen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u een uitstekend werkend product ontvangt. Wij zijn daar zo zeker van, dat wij altijd 12 maanden garantie op de aankoop van laptops en computers aanbieden. Bestel vandaag nog online uw favoriete producten en ontvang uw zending al binnen 1-3 dagen in huis of op het werk. Heeft u specifieke wensen of wilt u meer informatie? Bekijk dan onze website of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 079-7620460.

Voordelen van mr-at:

Altijd supernetjes en onbeschadigd
Uitsluitend kwaliteit A-merken
Sinds 1998 uw specialist
12 maanden garantie
Uit voorraad leverbaar
UPS Bezorgservice
Controle door een expert
Veilige online betaling
Constant vernieuwend assortiment
Volgende werkdag bezorgd
14 dagen niet goed geld terug