Gebruikte laptop kopen

Als u een gebruikte laptop wilt kopen, zijn er een aantal voordelen waar u van profiteert ten opzichte van nieuwe modellen. Het grootste pluspunt van gebruikte laptops is de eerlijke prijs die u daarvoor betaalt. Hoewel de tweedehands laptops bij Mr-At minder kosten, zijn de prestaties van het apparaat hoog. De elektronica wordt namelijk grondig schoongemaakt, nauwkeurig gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Bekijk ons aanbod en koop de gebruikte laptop die bij uw wensen aansluit.Een gebruikte laptop kopen biedt voordelen

Steeds vaker kiezen consumenten en bedrijven ervoor om gebruikte laptops te kopen. Zoals eerder werd aangegeven zijn de kosten gunstig en de prestaties van de elektronica in orde. De processor, het geheugen en de opslag werken uitstekend, voor welke toepassing u de laptops ook wilt gebruiken. Er zijn verschillende redenen waarom laptops op de 2e hands markt komen. Doordat bedrijven een nieuw model aanschaffen of een leasecontract van de apparatuur van bedrijven afloopt, kunnen de laptops optimaal hergebruikt worden. Alleen wanneer ze in een goede conditie zijn, schaffen wij de laptops aan zodat ze aan een tweede leven kunnen beginnen.


BEKIJK ALLE LAPTOPS

Een milieuvriendelijke oplossing

Door te kiezen voor een tweedehands laptop, kiest u tevens voor het milieu. Als bedrijf bent u namelijk verplicht om oude hardware op een manier af te voeren die niet schadelijk is voor het milieu. Eén van de manieren om dat te doen is door het materiaal opnieuw te gebruiken.
Daarnaast hoeft er geen nieuwe laptop voor u geproduceerd te worden als u een refurbished laptop koopt. Dit scheelt enkele honderden kilo's Co2 uitstoot!

12 maanden garantie op refurbished laptops

Wanneer u een gebruikte laptop gaat kopen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u een uitstekend werkend product ontvangt. Wij zijn daar zo zeker van, dat wij altijd 12 maanden garantie op de aankoop van laptops en computers aanbieden. Bestel vandaag nog online uw favoriete producten en ontvang uw zending al binnen 1-3 dagen in huis of op het werk. Heeft u specifieke wensen of wilt u meer informatie? Bekijk dan onze website of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 079-7620460.

Kies het merk en de eigenschappen die u belangrijk vindt

In onze webshop kunt u altijd de 2e hands laptop kopen die u zoekt. Of dat nu voor thuis, op het werk of voor school is. Dankzij ons ruime aanbod vindt u altijd het beeldschermformaat, de capaciteit en het besturingssysteem dat u nodig heeft. Bekijk bijvoorbeeld eens de HP 650 G1. Bij ons vindt u alles op het gebied van laptops dat u nodig heeft. Van een harddisk tot geheugenchips; onze gebruikte voorwerpen helpen u vooruit. Heef u in plaats van een tweedehands laptop liever een computer? Ook dan hebben wij de nagekeken en schoongemaakte modellen waar u naar op zoek bent. Voor welk apparaat u ook kiest, u ontvangt altijd 12 maanden garantie.

Bekijk ook eens


Gebruikte pc kopen
Laptop refurbished kopen
Laptop 15 inch aanbieding

Back to Top