Gebruikte computers

Bent u toe aan een nieuwe computer, maar laat uw budget dat momenteel niet toe? Maak dan een keuze uit het grote aanbod gebruikte computers van Mr-at. Deze leveren dezelfde prestaties als nieuwe pc’s, terwijl de prijs een stuk lager ligt. Verder heeft u een ruime keuze aan verschillende hoogwaardige merken, zoals HP en Dell. Zo kunnen wij goede gebruikte computers voor een lage prijs aanbieden.

De beste gebruikte computers voor een lage prijs

De markt in gebruikte computers is steeds groter aan het worden. Op internet is het aanbod groot, maar de kwaliteit is niet altijd goed. Bij Mr-at kunt u ervan uitgaan dat de gebruikte computers die wij aanbieden van de beste kwaliteit zijn. Hoe wij deze goede kwaliteit kunnen garanderen? Door een uitvoerige controle uit te voeren op iedere pc, laptop en hardware die bij ons ter verkoop worden aangeboden. Zo is uw aankoop altijd betrouwbaar.

Profiteer van maximaal 12 maanden garantie

Om de kwaliteit van onze gebruikte computers extra te waarborgen, krijgt u standaard 3 maanden garantie op uw aankopen. Wilt u nóg meer zekerheid? Koop dan voor een paar tientjes extra garantie, zodat uw pc of laptop gerepareerd wordt als deze buiten uw schuld kapot gaat.

Heeft u vragen? Stel ze!

Wellicht heeft u nog vragen voordat u een tweedehands computer gaat kopen. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U bereikt ons snel en eenvoudig op 015-3621430.

Voordelen van mr-at:

Altijd supernetjes en onbeschadigd
Uitsluitend kwaliteit A-merken
Sinds 1998 uw specialist
3 of 12 maanden garantie
Uit voorraad leverbaar
UPS Bezorgservice
Controle door een expert
Veilige online betaling
Constant vernieuwend assortiment
Volgende werkdag bezorgd
14 dagen niet goed geld terug