Gebruikte computers

Gebruikte computers weer laten werken als nieuw is de kracht van Mr-At. Wij hebben een groot aanbod computers die al eerder zijn gebruikt, maar volledig zijn gecontroleerd, schoongemaakt en indien nodig gerepareerd. Deze computers leveren dezelfde prestaties als nieuwe, terwijl de prijs een stuk lager ligt. Bent u toe aan een nieuwe computer, maar laat uw budget dat momenteel niet toe? Of wilt u liever het milieu besparen door het kopen van een kort gebruikte computer? Maak dan een keuze uit het grote aanbod refurbished computers bij Mr-At. Het aanbod omvat verschillende hoogwaardige merken, zoals HP en Dell.<br><br>

 


De beste gebruikte computers voor een lage prijs

De markt in gebruikte computers is steeds groter aan het worden. Op internet is het aanbod groot, maar de kwaliteit is niet altijd goed. Bij Mr-at kunt u ervan uitgaan dat de gebruikte computers die wij aanbieden van de beste kwaliteit zijn. Hoe wij deze goede kwaliteit kunnen garanderen? Door een uitvoerige controle uit te voeren op iedere computer, laptop en hardware die bij ons ter verkoop worden aangeboden. Zo is uw aankoop altijd betrouwbaar.

Profiteer van 12 maanden garantie op uw computer

Om de kwaliteit van onze gebruikte computers extra te waarborgen, krijgt u standaard 12 maanden garantie op uw aankopen.


Heeft u vragen? Stel ze!

Wellicht heeft u nog vragen voordat u een tweedehands computer gaat kopen. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U bereikt ons snel en eenvoudig op 079-7620460.

Bekijk ook eens

Refurbished laptop kopen
2e hands laptop kopen
2e hands pc
Back to Top