Dell Optiplex

De Dell Optiplex is een serie desktops van Dell. Een desktop is een Personal Computer die op een vaste plaats staat en dus niet zoals een laptop wordt verplaatst.

Een desktop is een prijsgunstige aanschaf. Een desktop is namelijk goedkoper dan een laptop (of je krijgt voor hetzelfde geld betere prestaties).

De Dell Optiplex wordt geleverd in 3 reeksen: de 3000-reeks (een basisdesktop), de 5000 reeks (een mid-range desktop) en de 7000 reeks (een premium desktop).

 

Gegarandeerd een lage prijs

We kopen onze Dell Optiplex groot in bij bedrijven. Deze hebben vaak na 2 of 3 jaar het product afgeschreven en willen het vervangen voor nieuwe hardware. Maar de producten kunnen nog uitstekend meerdere jaren met plezier gebruikt worden. Omdat we in bulk inkopen, kunnen we je een scherpe prijs bieden. Een refurbished Dell Optiplex is al te koop vanaf €149,- voor een 3000 reeks. Een 5000 reeks is al verkrijgbaar voor €249,-. De premium 7000 reeks is al te koop vanaf €349,-.

 

Extra apparatuur

Het enige dat je nog nodig hebt als je een desktop aanschaft, is een monitor, toetsenbord en een muis. Dan ben je helemaal klaar om ongestoord te werken op je Dell Optiplex.


Refurbished Dell Optiplex

Mr At verkoopt refurbished IT hardware. Dat doen we al sinds 1998 en met veel succes. We zijn uitgegroeid tot een van de grootste webwinkels op het gebied van laptops, desktops, monitoren, iPhones en iPads. Maar wat betekent refurbished nou precies? Er zit een groot verschil tussen refurbished en tweedehands. Refurbished betekent:
  • Het product wordt door een van onze 40 IT experts helemaal schoongemaakt, van binnen en van buiten.
  • Het product wordt op 50 punten getest. Is er iets kapot, dan vervangen we het of we repareren het. Je ontvangt altijd een testrapport, zodat je precies weet wat er met je aankoop is gedaan.
  • De Dell Optiplex wordt keurig ingepakt en klaargezet voor verzending in ons magazijn. Je koopt dus altijd uit voorraad, wat betekent dat je je desktop binnen 1 werkdag in huis hebt (mits voor 15:00 besteld).
 

Kwaliteit van onze computers

Al onze producten werken perfect. Maar de buitenkant ziet er niet altijd hetzelfde uit. Hiervoor hebben we kwaliteitsgradaties in het leven geroepen: A+ grade, A grade en B grade.
A+ grade: Deze desktops zijn niet van nieuw te onderscheiden. Ze zijn keurig behandeld of komen direct vanuit een distribiteur omdat ze bijvoorbeeld overjarig zijn.
A grade: De A-gradatie houdt in dat er zeer kleine gebruikssporen zichtbaar zijn op het product, denk aan kleine krasje op de behuizing.
B grade: Deze producten hebben duidelijke gebruikssporen. Er kunnen ook kleine deukjes in het product zitten.

Garantie op Dell Optiplex

Dagelijks zijn 40 van onze IT experts bezig met het refurbishen van al onze IT hardware, ook uw Dell Optiplex. Door dit rigoureuze refurbishment proces, hebben we het volste vertrouwen in onze producten. Daarom krijg je altijd 12 maanden garantie op alle aankopen. En mocht je een Dell Optiplex bij ons hebben gekocht, maar om wat voor reden niet tevreden zijn? We hanteren een zichttermijn van 14 dagen. In deze periode nemen we de desktop zonder vragen retour en krijg je je geld terug.

Klantenservice

Heeft u vragen over de Dell Optiplex? Neem dan contact op met onze klantenservice! Dit kan per telefoon (079-7620460) of per e-mail (info@mr-at.nl).

Bekijk ook eens

Refurbished computers kopen
2e hands pc kopen
refurbished monitor
Back to Top