IPads

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar een refurbished iPad? Deze koop je eenvoudig online bij Mr-At. Door het afwisselende aanbod is er altijd een geschikte uitvoering te vinden. Bekijk het assortiment aan gereviseerde iPads.

Wat is een refurbished iPad?

Een refurbished iPad is een tablet van het merk Apple. Het apparaat is al eens eerder gebruikt en is dus eigenlijk een tweedehands model, maar dan beter. Dit komt doordat het toestel volledig is opgeknapt en schoongemaakt. Hierdoor zijn ze van hoge kwaliteit en kunnen wij garanderen dat het de prestaties kan leveren die in de buurt komen van een nieuw product.

Tijdens het schoonmaken en controleren van de iPad wordt er een testrapport bijgehouden. Dit rapport ontvangt u bij het aanschaffen van een product. Hierdoor bent u zeker van de kwaliteit die wij willen waarborgen.

De voordelen van een refurbished iPad

Wanneer u een refurbished iPad aanschaft zijn er verschillende voordelen. Een eerste voordeel is uiteraard de kostenbesparing. Voor de helft van de nieuwprijs is het mogelijk om een zo goed als nieuwe iPad aan te schaffen.

Naast dat het een besparing op de kosten is, is het ook goed voor het milieu. Doordat alleen de nodige onderdelen worden vervangen zijn er minder grondstoffen nodig dan wanneer u kiest voor een volledig nieuw model.

De mogelijke uitvoeringen

Een Apple IPad komt in verschillende uitvoeringen. Hoe nieuwer het model is dat u refurbished aanschaft, hoe langer deze gebruikt kan worden. Dit heeft te maken met het besturingssysteem van Apple. Bij Mr-At is er een wisselend aanbod van gereviseerde iPads. Dit aanbod kan variëren in de verschillende uitvoeringen:

  • iPad pro;
  • iPad mini;
  • Verschillende generaties.

Refurbished iPad kopen?

Een refurbished iPad koopt u bij MR-AT. Door onze uitstekende garantievoorwaarden van twaalf maanden bent u zeker van een kwalitatieve iPad. Wilt u graag weten welk model het beste past bij u? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Naast de garantie kunnen wij ook een snelle levering garanderen. Doordat wij enkel producten aanbieden die op voorraad zijn kunnen wij het product snel verzenden. Dit betekent dan ook op werkdagen voor 15.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Hierdoor kunt u snel gebruik maken van de refurbished iPad.

Back to Top