IPhones

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Apple iPhone 7 128 GB Zwart
  Apple iPhone 7 128 GB Zwart
  € 70,00
 2. Apple iPhone 11 64GB Zwart
  Apple iPhone 11 64GB Zwart
  € 289,00
 3. Apple iPhone XR 64 GB Zwart
  Apple iPhone XR 64 GB Zwart
  € 239,00
 4. Apple iPhone 11 128GB Zwart
  Apple iPhone 11 128GB Zwart
  € 299,00
 5. Apple iPhone 11 64GB Zwart Grade B
  Apple iPhone 11 64GB Zwart Grade B
  € 259,00
 6. Apple iPhone XR 64 GB Zwart - Grade B
  Apple iPhone XR 64 GB Zwart - Grade B
  € 149,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bent u op zoek naar een refurbished IPhone? Bij MR-AT bieden wij een ruim assortiment aan verschillende modellen IPhones refurbished. Bekijk het assortiment en bestel vandaag nog.

Wat is een refurbished IPhone?

Een refurbished IPhone is een tweedehands Apple Smartphone die volledig opgeknapt is. Hierdoor koopt u een bijna volledig nieuw model. Het model is volledig gecontroleerd en schoongemaakt waardoor niet te merken is dat de telefoon al eerder gebruikt is. Doordat alles volledig gecontroleerd en schoongemaakt wordt zijn deze producten van hogere kwaliteit dan andere tweedehands producten.

Naast dat het product volledig wordt schoongemaakt en gecontroleerd, worden de noodzakelijke onderdelen vervangen. Alle punten die gecontroleerd worden, worden nauwkeurig bijgehouden in testrapport. Dit rapport ontvangt u ook als u een product aanschaft zodat u zeker bent van de kwaliteit die wij willen waarborgen.

Kies voor een passend model

IPhones komen in veel verschillende modellen. Hoe nieuwer het model, hoe langer u gebruik kunt maken van de telefoon. Dit heeft alles te maken met de besturingssytemen die Apple gebruikt op hun apparaten. Bij MR-AT vindt u bijvoorbeeld een refurbished iphone 11, Iphone X of een Iphone 13. Wanneer deze modellen worden opgeknapt worden ze voorzien van het nieuwste besturingssysteem. Hierdoor kunt u de smartphone direct in gebruik nemen.

Zakelijk of privé?

Een refurbished IPhone is zowel zakelijk als privé goed in te zetten. Voor zakelijke doeleinden is het niet meer dan normaal om een tweedehands model aan te schaffen. Met een garantie van twaalf maanden is het in deze branche een stuk voordeliger om refurbished te kopen.

Maar ook op privé gebied kan een refurbished telefoon geen kwaad. Hierdoor kun je namelijk op de kosten besparen en ben je milieubewust bezig.

Refurbished IPhone kopen?

Het kopen van een refurbished Iphone bij Mr-AT betekent een kwalitatieve smartphone in gecombineerd met de nieuwste besturingssystemen. Hierdoor kunt u direct gebruik maken van de nieuwe smartphone.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat de telefoon snel in huis is. Alle modellen die op de website getoond staan, zijn op voorraad. Wanneer u op werkdagen voor 15.00 uw refurbished IPhone koopt, heeft u hem de volgende dag al in huis.

Back to Top