Android Phones

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Android smartphones?

Waarom zou je kiezen voor een Android telefoon, boven bijvoorbeeld een iPhone? We geven hieronder enkele redenen waarom wij denken dat Android vaak de betere keuze is.

  1. Een Android telefoon is goedkoper. Er zijn veel verschillende producenten van Adroid telefoons, waardoor er altijd wel een telefoon binnen jouw budget te vinden is.
  2. De meeste Android telefoons hebben de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden door een microSD kaart in een extra slot aan de zijkant van de telefoon te plaatsen. En dit is veel goedkoper dan een iPhone met meer geheugen.
  3. Android gebruikt USB-C. Dit is een universele en betere kabel dan de Apple lightning. Niet voor niets wordt USB-C de verplichte standaard in de EU.
  4. Veel Android-telefoons hebben nog steeds koptelefoonaansluitingen, wat een populaire functie was die Apple in 2016 heeft verwijderd van zijn iPhones. Als je nog steeds liever naar muziek, podcasts of audioboeken luistert via een bedrade hoofdtelefoon, is Android de betere keuze.
  5. Geen iTunes! Android biedt de keuze uit veel muziekdiensten, je zit niet vast aan iTunes. Ook niet voor synchronisatie met je laptop.
  6. Android biedt launcher apps, wat de gebruiker de mogelijkheid geeft om zijn telefoon helemaal te personaliseren naar zijn eigen smaak.
  7. Android biedt veel betere multitasking mogelijkheden. Probeer op een iPhone maar eens tegelijk YouTube te kijken en WhatsApp te gebruiken...

Wat is een refurbished Android smartphone?


- De telefoon is door Mr At van binnen en van buiten grondig schoongemaakt.
- Alle data die nog op uw telefoon staat wordt vakkundig verwijderd (=wiping). We zorgen dat het besturingssysteem van uw telefoon wordt geüpdate naar de laatste versie.
- Op 50 punten wordt de telefoon gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. U krijgt een goed werkende telefoon, met een testrapport.
- Voldoet de batterij niet meer aan onze standaard (minstens 80%)? Dan vervangen we die door een nieuwe batterij.
- De telefoon zal na het refurbishing-proces weer werken als nieuw. U kunt nog jaren genieten van uw refurbished telefoon.

Kwaliteit en levensduur van onze refurbished Android smartphones


Onze refurbished smartphones zijn van een hoge kwaliteit. Na ons rigoureuze refurbishing proces, waarbij de telefoon is schoongemaakt en op 50 punten is gecontroleerd, kunt u nog jaren genieten van uw refurbished smartphone. En omdat we geloven in de kwaliteit van onze producten, geven we bij Mr At 12 maanden garantie op onze smartphones.

De 4 pijlers van Mr At


Bij Mr At hanteren we 4 pijlers, waar al onze producten aan moeten voldoen. Deze zijn:
1) Een scherpe prijs. Omdat u kiest voor een ouder refurbished model, zult u een veel lagere prijs betalen. Een IPhone 7 kost bij ons bijvoorbeeld slechts € 79. Voor dat bedrag heeft u nog jaren plezier van uw telefoon.
2) Hoge kwaliteit. Refurbished betekent grondig gereinigd en gecontroleerd op 50 punten. U koopt geen tweedehands, maar een kwaliteitsproduct. Daarom krijgt u 12 maanden garantie van Mr At.
3) Uit voorraad leverbaar. Wij leveren uit voorraad onze producten. Dat betekent dat u uw telefoon snel in huis heeft. Voor 15:00 uur besteld, betekent dat u het product de volgende werkdag in huis heeft.
4) Milieuvriendelijk. Doordat u een gebruikt product een tweede leven geeft, bent u milieubewust bezig. Er hoeft voor u namelijk geen nieuwe telefoon te worden geproduceerd. Dat scheelt ca. 100 KG Co2, honderden liters water en honderden kilo’s grondstoffenderving. Dus voor een beter milieu, koopt u refurbished!

Kwaliteitsgradaties van refurbished Android smartphones


Wij hanteren kwaliteitsgradaties voor al onze producten. Dit loopt van A+ (zo goed als nieuw), A (lichte gebruikssporen) naar B (duidelijke gebruikssporen). U kunt dus zelf kiezen wat u wilt en of een krasje op de behuizing een probleem voor u vormt of niet.

Bedenktijd en garantie


We hebben vertrouwen in onze refurbished producten. Als u tweedehands een telefoon koopt, heeft u garantie tot aan de deur. Maar bij Mr At krijgt u 12 maanden garantie op uw smartphone. En mocht u uw telefoon ontvangen en voldoet deze niet aan uw verwachtingen? Dan kunt u de telefoon binnen 14 dagen terugsturen. Zonder vragen en geld terug.

Back to Top