Android Phones

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bent u op zoek naar een refurbished Android smartphone? Bij MR-AT hebben wij een wisselend aanbod van opgeknapte smartphones met het Android besturingssysteem. Bekijk het assortiment aan gereviseerde Android smartphones.  

Wat is een refurbished Android smartphone?

Een refurbished Android smartphone is een volledig opgeknapte smartphone die al eens eerder is gebruikt. Alleen kun je niet merken dat het al eens eerder is gebruikt. De telefoon komt uit het bedrijfsleven of is eerder particulier gebruikt. Echter is vaak de conditie nog erg goed en kunnen deze dus nog een aantal jaar mee. Door de smartphone te reviseren krijgt deze een nieuw leven.

Aan welke eisen moet een refurbished Android smartphone voldoen?

Wanneer een Android smartphone wordt opgeknapt wordt hij getest aan de hand van een testrapport. In dit testrapport staan alle eisen waaraan een refurbished apparaat moet voldoen. Zo wordt de smartphone bijvoorbeeld getest de batterij, de camera en wordt ook de snelheid van het apparaat gecontroleerd. Wanneer er ergens een afwijking te vinden is, zal dit onderdeel vervangen worden. Op deze manier wordt het apparaat op meer dan 50 punten gecontroleerd.

Welke uitvoeringen zijn er mogelijk?

Voor een refurbished Android smartphone geldt dat deze in verschillende uitvoeringen te verkrijgen is. Bij MR-AT zijn wij afhankelijk van het aanbod dat wij binnen krijgen om te reviseren. Hierdoor is het ook een afwisselend aanbod op de website. Een veelvoorkomend merk is de Samsung smartphone.

Refurbished Android smartphone kopen?

Een refurbished Android smartphone kopen doet u bij MR-AT. Bij ons bent u verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast kunnen wij u voorzien van alle antwoorden over het gereviseerde product.

Wanneer u bestelt bij MR-AT bent u verzekerd van een scherpe prijs voor hoge kwaliteit. Daarnaast profiteert u van gratis verzending en heeft u het product altijd snel in huis. Doordat wij enkel producten aanbieden die op voorraad zijn, kunnen wij een snelle levering garanderen.

 

 

Back to Top