Smartphones

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. USB-C MacBook Charger 30W voor mobiele apparatuur Wit Binnen
  USB-C MacBook Charger 30W voor mobiele apparatuur Wit Binnen
  € 69,00
 2. Apple iPhone 13 128GB Middernacht
  Apple iPhone 13 128GB Middernacht
  € 739,00
 3. Apple iPhone 11 Pro Max 256GB SpaceGrey
  Apple iPhone 11 Pro Max 256GB SpaceGrey
  € 699,00
 4. Apple iPhone 11 Pro 256 GB SpaceGray Grade B
  Apple iPhone 11 Pro 256 GB SpaceGray Grade B
  € 389,00
 5. Apple iPhone 13 Mini 128GB Midnight
  Apple iPhone 13 Mini 128GB Midnight
  € 679,00
 6. Apple iPhone SE 2 (2020) 64 GB Wit Grade B
  Apple iPhone SE 2 (2020) 64 GB Wit Grade B
  € 149,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Uw nieuwe refurbished smartphone


Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon, maar wilt u geen € 800 betalen? Dan is een refurbished telefoon iets voor u. Onze refurbished smartphones zijn grondig gereinigd door een van onze 40 IT experts. Ook is de telefoon door ons gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. U koopt dus niet zo maar een tweedehands telefoon. Nee, een refurbished telefoon is van een veel hogere kwaliteit dan een tweedehands smartphone. Daarom geven we ook 12 maanden garantie op al onze producten. En natuurlijk krijgt u de telefoon 14 dagen op zicht. Binnen deze tijd bent u vrij om het toestel terug te sturen en krijgt u uw geld terug. Zonder dat u een reden hoeft op te geven.

 

Wat is een refurbished smartphone?


- De telefoon is door Mr At van binnen en van buiten grondig schoongemaakt.
- Alle data die nog op uw telefoon staat wordt vakkundig verwijderd (=wiping). We zorgen dat het besturingssysteem van uw telefoon wordt geüpdate naar de laatste versie.
- Op 50 punten wordt de telefoon gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. U krijgt een goed werkende telefoon, met een testrapport.
- Voldoet de batterij niet meer aan onze standaard (minstens 80%)? Dan vervangen we die door een nieuwe batterij.
- De telefoon zal na het refurbishing-proces weer werken als nieuw. U kunt nog jaren genieten van uw refurbished telefoon.

Kwaliteit en levensduur van onze refurbished smartphones


Onze refurbished smartphones zijn van een hoge kwaliteit. Na ons rigoureuze refurbishing proces, waarbij de telefoon is schoongemaakt en op 50 punten is gecontroleerd, kunt u nog jaren genieten van uw refurbished smartphone. En omdat we geloven in de kwaliteit van onze producten, geven we bij Mr At 12 maanden garantie op onze smartphones.

De 4 pijlers van Mr At


Bij Mr At hanteren we 4 pijlers, waar al onze producten aan moeten voldoen. Deze zijn:
1) Een scherpe prijs. Omdat u kiest voor een ouder refurbished model, zult u een veel lagere prijs betalen. Een IPhone 7 kost bij ons bijvoorbeeld slechts € 79. Voor dat bedrag heeft u nog jaren plezier van uw telefoon.
2) Hoge kwaliteit. Refurbished betekent grondig gereinigd en gecontroleerd op 50 punten. U koopt geen tweedehands, maar een kwaliteitsproduct. Daarom krijgt u 12 maanden garantie van Mr At.
3) Uit voorraad leverbaar. Wij leveren uit voorraad onze producten. Dat betekent dat u uw telefoon snel in huis heeft. Voor 15:00 uur besteld, betekent dat u het product de volgende werkdag in huis heeft.
4) Milieuvriendelijk. Doordat u een gebruikt product een tweede leven geeft, bent u milieubewust bezig. Er hoeft voor u namelijk geen nieuwe telefoon te worden geproduceerd. Dat scheelt ca. 100 KG Co2, honderden liters water en honderden kilo’s grondstoffenderving. Dus voor een beter milieu, koopt u refurbished!

Kwaliteitsgradaties van refurbished smartphones


Wij hanteren kwaliteitsgradaties voor al onze producten. Dit loopt van A+ (zo goed als nieuw), A (lichte gebruikssporen) naar B (duidelijke gebruikssporen). U kunt dus zelf kiezen wat u wilt en of een krasje op de behuizing een probleem voor u vormt of niet.

Bedenktijd en garantie


We hebben vertrouwen in onze refurbished producten. Als u tweedehands een telefoon koopt, heeft u garantie tot aan de deur. Maar bij Mr At krijgt u 12 maanden garantie op uw smartphone. En mocht u uw telefoon ontvangen en voldoet deze niet aan uw verwachtingen? Dan kunt u de telefoon binnen 14 dagen terugsturen. Zonder vragen en geld terug.

 

Op zoek naar een mooie refurbished iPhone? Kijk dan hier.

Op zoek naar een mooie refurbished Android Smartphone? Klik dan hier.

Back to Top