Smartphones

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Apple iPhone XR 64 GB Zwart
  Apple iPhone XR 64 GB Zwart
  € 239,00
 2. USB-C MacBook Charger 30W voor mobiele apparatuur Wit Binnen
  USB-C MacBook Charger 30W voor mobiele apparatuur Wit Binnen
  € 49,00
 3. Apple iPhone 11 128GB Zwart
  Apple iPhone 11 128GB Zwart
  € 339,00
 4. Apple iPhone 11 64GB Zwart
  Apple iPhone 11 64GB Zwart
  € 319,00
 5. Apple iPhone 11 64GB Zwart Grade B
  Apple iPhone 11 64GB Zwart Grade B
  € 269,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bent u op zoek naar een refurbished smartphone? Bij MR-AT bieden wij een ruim assortiment van verschillende opgeknapte smartphones. Bekijk het assortiment van verschillende refurbished telefoons.

Wat is een refurbished smartphone?

Een refurbished smartphone is een tweedehands smartphone die volledig opgeknapt is. Hierdoor koopt u een zo goed als nieuwe telefoon voor een goedkopere prijs dan de nieuwprijs. De smartphone is volledig opgeknapt en gecontroleerd waardoor niet te merken is dat deze al een keer eerder is gebruikt.

Ook wordt alle data dat nog op de telefoon kan staan verwijderd. Daarnaast wordt het besturingssysteem geüpdatet naar de nieuwste versie. Dit zorgt voor een volledig nieuwe telefoon. Tijdens het opknappen van de refurbished smartphone testen wij deze op 50 punten. Deze punten houden wij bij in een testrapport die wij meesturen wanneer het product verkocht is.  

De voordelen van een refurbished smartphone

Het kopen van een refurbished smartphone heeft verschillende voordelen. Een hiervan is dat het een goedkopere aanschaf is dan een volledig nieuw product. Dat terwijl een refurbished model juist zo goed als nieuw is.  Hierdoor betaalt u vaak maar 70% van de nieuwprijs. De reden hiervoor is dat refurbished producten niet meer als nieuw mogen worden verkocht.

Naast de besparing in kosten is er ook een belangrijk milieuvoordeel. Door de telefoon volledig op te knappen en alleen de benodigde onderdelen te vervangen wordt er een hoop bespaard op nieuwe grondstoffen. Hierdoor zijn gereviseerde smartphones erg duurzaam.

De mogelijke smartphones

Smartphones zijn in veel verschillende modellen te verkrijgen, zo ook refurbished smartphones. Bij MR-AT vind je de volgende modellen in een variërend aanbod:

Doordat wij constant een wisselend aanbod hebben met opgeknapte telefoons is het aanbod op de website ook zeer variërend.

Refurbished smartphone kopen?

Wilt u een refurbished smartphone aanschaffen maar wilt u eerst nog wat meer informatie hebben? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder met het vinden van de juiste refurbished telefoon. Daarnaast helpen zij u ook graag verder met het vinden van een geschikt model.

Wanneer u een refurbished smartphone bij MR-AT koopt bent u verzekerd van twaalf maanden garantie. Zelfs terwijl deze dus al eerder gebruikt is.

Back to Top