Betaalbare laptop kopen

Wanneer u een betaalbare laptop wilt kopen, komt u al snel uit bij 2e hands modellen. Maar hoe weet u zeker dat een gebruikte laptop naar behoren werkt? Bij Mr-at bestelt u veilig een betaalbare laptop. Doordat de elektronica grondig wordt schoongemaakt, tot in detail wordt nagekeken en de onderdelen vervangen worden als ze versleten zijn, is de laptop weer zo goed als nieuw. Tel daarbij op dat u bij ons recht heeft op maar liefst 12 maanden garantie en u begrijpt waarom u bij ons een betaalbare laptop komt kopen.

Een betaalbare laptop kopen? Ontdek de 2e hands markt

De gebruikte laptops die bij ons binnenkomen zijn nauwkeurig nagekeken voordat ze weer op de markt verschijnen. In de meeste gevallen zijn de apparaten kort gebruikt en zijn ze technisch in een optimale conditie. Meestal wordt een laptop overbodig wanneer consumenten een nieuw model aanschaffen. Ook kan het zijn dat een zakelijk leasecontract afloopt, waardoor een bedrijf niet meer met de (geleende) computers werkt. In de meeste gevallen zijn de apparaten nog in perfecte staat. Dankzij ons 2e hands aanbod kunt u bij ons een betaalbare laptop kopen.

Vind de laptop waarnaar u op zoek bent

Naast dat u bij ons een betaalbare laptop wilt kopen, wilt u natuurlijk ook kwalitatieve elektronica aanschaffen. Daarom helpen wij u graag bij het maken van uw keuze. U heeft de keuze uit verschillende specifieke eigenschappen die terug de vinden zijn op onze laptops. Denk daarbij aan:

  • Processor
  • Geheugen
  • Opslag
  • Beelschermverhouding en -grootte
  • Videokaart
  • Beschikbaarheid voor specifieke netwerkverbindingen
  • Aansluitingen

Bekijk ons assortiment laptops en ontdek of de apparaten, zoals de Apple MacBook Air of HP 840G5 i5, voldoen aan al uw wensen en eisen. En komt u er niet uit? Dan kunt u onze hulp inschakelen. Samen vinden we de betaalbare laptop waarnaar u op zoek bent!

Binnen 1-3 werkdagen is uw zending in huis

Kom uw betaalbare laptop online bestellen en krijg uw zending binnen 1-3 werkdagen al in huis. Ook wanneer u op zoek bent naar monitoren of computers hebben wij wat zoekt. Heeft u vragen over onze laptops? Of bent u op zoek naar specifieke modellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 079 7620460.

Voordelen van mr-at:

Altijd supernetjes en onbeschadigd
Uitsluitend kwaliteit A-merken
Sinds 1998 uw specialist
12 maanden garantie
Uit voorraad leverbaar
UPS Bezorgservice
Controle door een expert
Veilige online betaling
Constant vernieuwend assortiment
Volgende werkdag bezorgd
14 dagen niet goed geld terug