2e hands pc

Bent u van plan om een 2e hands pc te kopen? Dan wilt u natuurlijk weten waar u op moet letten. Mr-at adviseert u graag over de mogelijkheden in computerland. Laat ons weten naar welke werkgeheugen, besturingssysteem of andere eigenschappen u op zoek bent. Dan gaan wij voor u aan de slag! Bekijk onze website en kies voor de prijsgunstige modellen die u van dienst zijn. Ontdek de voordelen van een 2e hands pc die u vooruithelpen.

Een 2e hands pc is er voor iedereen

Zowel thuis als bij bedrijven zijn computers niet meer weg te denken. Voor privédoeleinden is het vaak voor vermaak, op het werk gaat het vaak over functioneel gebruik. Een 2e hands pc of refurbished monitor is er voor iedereen en levert flink wat voordelen op. De reden dat mensen afstand doen van hun computer heeft verschillende redenen. Het aanschaffen van nieuwe computers of een aflopend leasecontact van zakelijke pc’s zijn daar twee goede voorbeelden van. Toch betekent dat niet automatisch dat computers afgeschreven zijn. Desondanks reinigen, controleren en repareren wij eventueel de computers. Alles om ervoor te zorgen dat u een perfecte aankoop doet.

Bestel uw producten eenvoudig online

Of u nu een 2e hands pc, monitoren of laptops zoekt, in ons aanbod vindt u precies de apparatuur waar u naar op zoek bent. Plaats vandaag uw bestelling en ontvang binnen 1-3 dagen uw zending in huis of op het werk. Wanneer u bij ons een 2e hands pc aanschaft, heeft u recht op 3 maanden garantie. Voor accessoires is dat drie maanden. Heeft u nog specifieke vragen? Of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015-3621430.

Voordelen van mr-at:

Altijd supernetjes en onbeschadigd
Uitsluitend kwaliteit A-merken
Sinds 1998 uw specialist
3 of 12 maanden garantie
Uit voorraad leverbaar
UPS Bezorgservice
Controle door een expert
Veilige online betaling
Constant vernieuwend assortiment
Volgende werkdag bezorgd
14 dagen niet goed geld terug