2e hands laptop kopen

Een 2e hands laptop kopen is een slimme zet. Hoewel de computers al eerder hun dienst bewezen hebben, zullen ze dat bij u nog een keer doen. Mr-at heeft verschillende gebruikte laptops in het assortiment tegen een eerlijke prijs. De elektronica is grondig nagekeken en schoongemaakt, zodat u er zeker van bent dat uw apparaat naar behoren werkt. Kies de refurbished laptop die aan uw eisen voldoet, maar betaal een lage prijs.

Het voordeel van een 2e hands laptop kopen

Een 2e hands laptop heeft al volop gepresteerd voordat het apparaat bij ons aankomt. Op het moment dat wij de computer innemen, doen wij er alles aan het geheel in ere te herstellen. Voordat u een 2e hands laptop bij ons kunt kopen, bekijken wij het tot in detail. Van het schoonmaken tot testen, om vervolgens weer in gebruik te nemen. En mocht er een onderdeel aan vervanging toe zijn? Dan plaatsen wij daar een goedwerkend onderdeel voor terug. Alles om ervoor te zorgen dat u zorgeloos uw werk kunt doen op uw grondig nagekeken laptop.

Kies uit de merken en de eigenschappen die u belangrijk vindt

In onze webshop kunt u altijd de 2e hands laptop kopen die u zoekt. Of dat nu voor thuis, op het werk of voor school is. Dankzij ons ruime aanbod vindt u altijd het beeldschermformaat, de capaciteit en het besturingssysteem dat u nodig heeft. Bekijk bijvoorbeeld eens de HP 650 G1. Bij ons vindt u alles op het gebied van laptops dat u nodig heeft. Van een harddisk tot geheugenchips, onze gebruikte voorwerpen helpen u vooruit. Heef u in plaats van een 2e hands laptop liever een computer? Ook dan hebben wij de nagekeken en schoongemaakte modellen waar u naar op zoek bent. Daarom krijgt u altijd drie maanden garantie op al onze laptops. Voor accessoires geldt een periode van drie maanden.

Bestel uw apparatuur eenvoudig online

Naar welke gebruikte modellen u ook op zoek bent, wij hebben de laptop die u bij uw werkzaamheden helpt. Wilt u liever een 2e hands laptop kopen om lekker thuis films te kijken? Ook dan vindt u bij ons de modellen die in uw situatie geschikt zijn. Bestel vandaag nog uw elektronica en ontvang de zending binnen 1-3 werkdagen al in huis of op het werk. Heeft u technische vragen voor ons of bent u op zoek naar specifieke laptops? Neem dan contact met ons op. Bel naar 015-3621430 of laat een bericht achter.

Voordelen van mr-at:

Altijd supernetjes en onbeschadigd
Uitsluitend kwaliteit A-merken
Sinds 1998 uw specialist
3 of 12 maanden garantie
Uit voorraad leverbaar
UPS Bezorgservice
Controle door een expert
Veilige online betaling
Constant vernieuwend assortiment
Volgende werkdag bezorgd
14 dagen niet goed geld terug